• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Η… προφητεία της Hyundai ενόψει Γενεύης (video)

Το νέο i20 δεν θα είναι η μοναδική πρεμιέρα της Hyundai Motor στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αφού εκεί θα αποκαλυφθεί και το πρωτότυπο «Prophecy».



Πρόκειται για ένα νέο EV concept που επεκτείνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» της κορεάτικης μάρκας και θα αποκαλυφθεί στις 3 Μαρτίου – εφόσον φυσικά προχωρήσουν κανονικά τα πλάνα των διοργανωτών και λάβει χώρα αυτό το σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης, πράγμα που αναμένεται να γνωστοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Βάσει όσων μπορούμε να δούμε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Hyundai και μοιραζόμαστε μαζί σας αλλά και του teaser video, το «Prophecy (Προφητεία)» διαθέτει όμορφη σιλουέτα με έμφαση στις χαλαρές καμπύλες που ρέουν στην πίσω πλευρά και προσφέρουν εξαιρετική αεροδυναμική. Η γραμμή που δημιουργείται στο πίσω μέρος συμπληρώνεται από το ενσωματωμένο σπόιλερ και τα φωτιστικά σώματα.

«Το Prophecy δεν ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Δίνει έμφαση στη διαχρονική ομορφιά που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Η σχεδίαση του αποσκοπεί στην επέκταση του σχεδιαστικού φάσματος της Hyundai σε ευρύτερους ορίζοντες», δήλωσε σχετικά ο SangYup Lee, επικεφαλής του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai.

Το όνομα «Prophecy» αντικατοπτρίζει τον σκοπό του concept, καθορίζοντας την κατεύθυνση των μελλοντικών σχεδίων της μάρκας, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως η σχεδιαστική απεικόνιση της γκάμας EV της Hyundai.