[Promo] Ποιότητα και εξυπηρέτηση από την Μπαλάσκας Delicatessen & Catering

Balaskas Delicatessen Skipper ONDECK

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εκλεκτού τροφίμου και την τροφοδοσία σκαφών, η Μπαλάσκας Delicatessen & Catering εγγυάται άριστη ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς.

 Με συνεχή παρουσία στο χώρο των Delicatessen από το 1975, η εταιρεία Μπαλάσκας Delicatessen & Catering έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα του τροφίμου και τη διανομή του. Γνωρίζοντας ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες των πελατών τους, οι άνθρωποι της εταιρείας ειδικεύονται στο να παρέχουν ξεχωριστά και υψηλής ποιότητας προϊόντα στην αγορά με την εγγύηση της καλύτερης αναλογίας ποιότητας και τιμής.

Balaskas 1

Η λίστα με τις exclusive υπηρεσίες σκαφών, δίνει στην εταιρεία ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Με 24/7 εξυπηρέτηση, προετοιμασία και παράδοση εξατομικευμένης λίστας στο σκάφος, δωρεάν μεταφορά πελατών από και προς τα καταστήματα σε όλες τις μαρίνες της Αττικής, δυνατότητα παράδοσης παραγγελιών σε Αργοσαρωνικό, Κυκλάδες ή οπουδήποτε αλλού, κατόπιν συνεννόησης, δυνατότητα online παραγγελίας μέσω του e-shop μέσα από μία μεγάλη γκάμα εκλεκτών προϊόντων, και αυθημερόν παραδόσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μέσα από ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η εταιρεία θεωρείται μία από τις κορυφαίες της ελληνικής αγοράς.


Τα βασικά χαρακτηριστικά της Μπαλάσκας Delicatessen & Catering είναι η ομαδική δουλειά και η προσωπική σχέση με τους πελάτες της. Η εταιρεία κάνει καθημερινά διεξοδικούς ελέγχους στα προϊόντα της και συνεργάζεται με όλους τους σημαντικούς και κορυφαίους σε ποιότητα προμηθευτές της αγοράς. Η καίρια τοποθεσία των καταστημάτων τους και το μεγάλο δίκτυο των προμηθευτών τους σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιθυμία που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν, τους δίνει τη δυνατότητα να παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες οργανώνοντας από τις πιο απλές μέχρι τις πιο απαιτητικές παραγγελιές.

Balaskas 3

Από τη δεκαετία του ’30, όταν ο Παναγιώτης Μπαλάσκας, άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο στα Πετράλωνα, τη συνέχεια του έργου του από τον γιο του, Στέφανο, με τα πρώτα delicatessen καταστήματα μέχρι και σήμερα με την τρίτη γενιά της οικογένειας να κρατάει τα ηνία της επιχείρησης, η Μπαλάσκας Delicatessen & Catering συνεχίζει να προσφέρει την ίδια εκλεκτή και απαράμιλλη ποιότητα.

Balaskas Delicatessen & Catering
+30 210 9830 268, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Balaskas 4