Δυναμικό ξεκίνημα για το Hellenic Yacht Masters’ Club

Μετά την επίσημη παρουσίαση του HYMC, τα μέλη του Club έχουν εκδηλώσει έντονο δυναμισμό και εξωστρέφεια.

Μάλιστα, ένα γκρουπ 14 εκλεκτών καπεταναίων-μέλη του HYMC ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας Lürssen , στα Ναυπηγεία της εταιρείας, στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Αυτό το ταξίδι αποτέλεσε μια καθοριστική ενέργεια δικτύωσης των μελών του Club με μια ηγετική εταιρεία στον κλάδο του yachting. Η επίσκεψη των εκπροσώπων του HYMC περιλάμβανε την ξενάγηση τους στο ναυπηγείο τους, με στόχο την ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες του ναυπηγείου σε επίπεδο των νέων κατασκευών σκαφών, όσο και στο πεδίο των επισκευών.

Hellenic Yacht Masters Club HYMC Lürssen Shipyard 2

Η συμμετοχή των μελών του HYMC σε Πανευρωπαϊκές συναντήσεις δικτύωσης, συνεχίζονται, με τη συμμετοχή των μελών του στο Yare Networking 2024, η οποία αποτελεί μια κορυφαία εκδήλωση δικτύωσης International Captains and Superyacht Refit Industry.

Εκπρόσωποι του HYMC συμμετείχαν και στο 24ο Benetti Yachtmaster στο Βουκουρέστι, το οποίο με πάνω από 300 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Δύο ημέρες γεμάτες με κοινή ανταλλαγή, ακρόαση και διάλογο με επαγγελματίες του κλάδου του yachting.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή του Προέδρου του HYMC, κ. Δημήτρη Μαρούλη κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Yachting, ο οποίος συμμετείχε στο panel των ομιλητών, αναλύοντας τις προτάσεις του αναφορικά με το μέλλον του yachting στην Ελλάδα.

Hellenic Yacht Masters Club HYMC 7

Δεδομένη είναι η συμμετοχή του HYMC στη διοργάνωση του Mediterranean Yacht Show 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο. Οι καπετάνιοι-μέλη του Club πιστοί στην αφοσίωσή τους για το yachting, αλλά στις αξίες τους, θα βρίσκονται στο MEDYS για να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρει μια τέτοια διοργάνωση.

Την πολύτιμη συμβολή του HYMC στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη του ελληνικού yachting αναγνωρίζουν ήδη κορυφαίες εταιρίες του χώρου με την χορηγική τους υποστήριξη στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Club.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση Spetses Classic Yacht Regatta…

Δείπνο με άρωμα Ελλάδας, από την Moët & Chandon, στα πλαίσια της Spetses Classic Yacht...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο 2o στάδιο υλοποίησης μπαίνει το πρόγ…

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο του προγράμματος «Καμία...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες της OMEGA…

Η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν τελειώσει, οι αθλητές είναι έτοιμοι...

Style