Το επίσημο ντεμπούτο του Hellenic Yacht Masters' Club (HYMC)

episimi parousiasi tou Hellenic Yacht Masters' Club (HYMC)

Εγκαινιάστηκε η επίσημη έναρξη εργασιών του Hellenic Yacht Masters' Club, με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στο Moorings στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε όλη η ελιτ του Ελληνικού yachting, θεσμικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού, καθώς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο του yachting.

hymc episimi parousiasi 3

Ο Πρόεδρος του HYMC Δημήτρης Μαρούλης, το ΔΣ και τα μέλη του Club

Με την εκδήλωση αυτή τα μέλη του Hellenic Yacht Masters' Club θέλησαν να εκφράσουν τα ιδανικά τους αλλά και να προσκαλέσουμε συναδέλφους και όσους δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία ώστε να συμπράξουν μαζί τους για να μεγαλώσει ο κύκλος των μελών μας και να επιτευχθούν οι στόχοι του Club.

hymc episimi parousiasi 5

Πρόεδρος HYMC Δημήτρης Μαρούλης

Όπως δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Μαρούλης, Πρόεδρος του Hellenic Yacht Masters' Club, ‘’ο στόχος της ίδρυσης του Club είναι η προστασία της κληρονομιάς αλλά και η προώθηση των προοπτικών του επαγγελματικού yachting. Συνδυάζοντας τον κοινό τους ενθουσιασμό και τη δημιουργική τους ενέργεια, τα μέλη του είναι αποφασισμένα να διατηρήσουν τις διαχρονικές παραδόσεις του κόσμου του yachting.’’

hymc episimi parousiasi 6

Πάρις Δράγνης Chairman & Founder Goldenport Group

Το νεοιδρυθέν αυτό club (2021) αποτελεί την υλοποίηση ενός κοινού οράματος που είχε για τον κλάδο η ομάδα πλοιάρχων του luxury yachting που βρίσκεται στον πυρήνα του. Πρόκειται για δυναμικούς εκπρόσωπους-πλοίαρχους του luxury yachting με πολυετή πείρα, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους και δημιούργησαν το Hellenic Yacht Masters' Club. Η προσπάθειά τους θα αποτελέσει έναν κόμβο για ανταλλαγή γνώσεων, νέων ιδεών με την προοπτική να δημιουργηθεί ένα δίκτυο κατάλληλο να παράσχει συμβουλές πρακτικά εφαρμόσιμες σε όλη την αλυσίδα του yachting.

hymc episimi parousiasi 6

Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Πατέρας

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν τα μέλη του Hellenic Yacht Masters' Club έχουν ορίσει τις βασικές αξίες του Club όπως το ήθος, η γνώση, η ανιδιοτέλεια, η συνεργασία και η θετική διάθεση με την πεποίθηση ότι θα διασφαλίσουν την εξέλιξη του κλάδου του yachting, παράλληλα με τη εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.

hymc episimi parousiasi 2

Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης

Οι συνεχώς εξελισσόμενες πρακτικές αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου οικοσυστήματος είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων των μελών του Club. Το Hellenic Yacht Masters' Club προσδοκά ότι με συνεχή ενημέρωση και γόνιμο διάλογο των μελών του θα είναι σε θέση να πράττουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο, για τη διαρκή ανάπτυξη του κλάδου του yachting στην Ελλάδα.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style