Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών: Φιλανθρωπικός αγώνας για το Make-A-Wish Ελλάδος

ethniki omada polo filanthropikos agonas make a wish

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος, για φιλανθρωπικό σκοπό, την Κυριακή 21/1/24 και ώρα 19:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, Πειραιώς 160, στην Αθήνα.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες και ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, έχουν και φέτος να διαγράψουν σπουδαία πορεία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρου Βλάχου. Μαζί τους στον φιλανθρωπικό Αγώνα θα αγωνιστούν οι Ολυμπιονίκες πολίστες του Λιμενικού Σώματος που έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στον υγρό στίβο και συγκεκριμένα οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος, Ψύχος Γεώργιος, Μάζης Δημήτριος και οι Υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Δάνδολος Κωνσταντίνος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Χατζής Θέμης, Ρέππας Γεώργιος, Βλοντάκης Αντώνιος, Αφρουδάκης Γεώργιος και Καλακόνας Θεόδωρος.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Έχοντας γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, καθημερινά καταβάλλει προσπάθεια να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξή της – κυριολεκτικά και μεταφορικά - και κατά συνέπεια, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της. Ήδη, έχει καταφέρει να στηρίζει τον κορμό της σε μια περπατούρα και έχει αναπτύξει προφορικό λόγο! Είναι ένα δυνατό κορίτσι και εύχεται να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο όπως αυτό της αγαπημένης της ηρωίδας, της ποντικίνας Μάντυ από την σειρά Peppa Pig, ώστε να αυξηθεί η αυτονομία της!

Με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε να συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής της, ενώ εάν τα έσοδα ξεπεράσουν το απαραίτητο ποσό (4.680€), θα συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής ενός ακόμη 3χρονου ήρωα, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια!
Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον Αγώνα είτε απλά να συνεισφέρειστην προσπάθεια αυτή, χωρίς την φυσική του παρουσία στον Αγώνα, μπορεί εδώ να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τέλος, σημειώνεται πως η μεγαλύτερη δωρεά που θα κατατεθεί «κερδίζει» μία συλλεκτική μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και τον προπονητή τους Θεόδωρο Βλάχο, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Γιώργος Καμπουρίδης, Ανέζια Καμπουρίδη, Μαρίνα Βερνίκου, Ντεμίλια Καμπουρίδη, Μίλτος Καμπουρίδης

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Art & Design» της Creaid

Πάνω από 3000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης της Creaid «Art & Design» στο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer Carrera Chronograph: Διαχρονικ…

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός...

Style