Olympic Yacht Show 2023: Νέο ποσοστό-ρεκόρ συμμετοχών

Olympic Yacht Show 2023 neo pososto rekor symmetoxon

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι αιτήσεις συμμετοχής για 3ο Olympic Yacht Show 2023.

Το premium in-water show που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΟΝDECK Events στις 19–22 Οκτωβρίου, στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, έδειξε φέτος από νωρίς τη δυναμική του.

OYS DT 2023 1

Η διοργανώτρια εταιρεία βρίσκεται ήδη στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέμειναν λίγες θέσεις ακόμα, γεγονός που επισφραγίζει πλέον την ένταξη του show στον διεθνή χάρτη των μεγάλων yacht events.

OYS DT 2023 2

Μετά από τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις της μεγάλης έκθεσης, η ΟΝDECK Events συνεχίζει με πυρετώδεις ρυθμούς τις προετοιμασίες για μία ακόμα άρτια διοργάνωση του διεθνούς ραντεβού του Yachting που συγκεντρώνει όλη την αφρόκρεμα του κλάδου.

Το Olympic Yacht Show είναι το μοναδικό event στην Ελλάδα με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία, αναδεικνύοντας τα νέα μοντέλα προς πώληση που ανήκουν στην premium κατηγορία.

OYS DT 2023 4

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις του Show, οι κορυφαίες εταιρείες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών, τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα της της Olympic Marine, σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, ενώ έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers.

Tο πολυαναμενόμενο ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Yachting αναμένεται ακόμα πιο ανανεωμένο, μεγαλύτερο και πλουσιότερο.

OYS DT 2023 7

Το 3ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Μεγάλος χορηγός για το φετινό Olympic Yacht Show 2023 είναι η EKO MARINE

Μείνετε συντονισμένοι!
Πληροφορίες
www.olympicyachtshow.gr
Tηλ.: +30 211 345 5002

OYS DT 2023 9

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style