Honorary Yachting Awards 2023: Oι Πρωταγωνιστές του Yachting

Honorary Yachting Awards 2023 oi protagonistes tou yachting

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Honorary Yachting Awards στις 27 Απριλίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μία ακόμα λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής. Τα Honorary Yachting Awards 2023 που διοργάνωσε η ONDECK Group, για δεύτερη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο, αποτελούν φόρο τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες συμβάλουν τα μέγιστα στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του ελληνικού yachting.

Yachting awards 2023 DT 1

Παρουσία στελεχών από την πολιτική και επιχειρηματική σκηνή της χώρας έγινε η απονομή τιμητικών διακρίσεων για τη συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας.

Yachting awards 2023 DT 2

Τον Πρόεδρο της κυβέρνησης εκπροσώπησε ο κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής, η κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, ο κ. Γιώργος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ, ο κ. Αντώνης Στελλιάτος, Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ, ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών, ο κ. Γιώργιος Ξηραδάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας, ο κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και η κα. Ειρήνη Νταϊφά, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά και Γενική Γραμματέας της HELMEPA.

Yachting awards 2023 DT 4

Ευάγγελος Κυριαζόπουλος

Καλωσορίζοντας θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, ο κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, CEO και founder της ONDECK, αναφέρθηκε στη δυναμική της εκδήλωσης-θεσμού, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «H σημερινή εκδήλωση έχει στόχο να φωτίσει τη σπουδαία και πολυεπίπεδη βιομηχανία του Σκάφους Αναψυχής. Τα Βραβεία είναι τιμητικά. Έχουν, όμως, και μία επιπλέον διάσταση: αποτελούν την προέκταση της συνεχούς προσπάθειάς μας, ώστε να γεφυρώσουμε την αγορά του Σκάφους Αναψυχής με το υπόλοιπο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μία εκδήλωση για να καταστεί σαφές ότι η Ελληνική Επιχειρηματική Σκηνή του Yachting και της Θαλάσσιας Αναψυχής είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές παγκοσμίως. Είναι λιγοστές οι εκδηλώσεις για μια τόσο σημαντική αγορά με τόσο μεγάλη συμβολή στο ΑΕΠ». Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 12 χρόνων από την έκδοση του πρώτου Skipper ONDECK, o κ. Γερολυμάτος ανέφερε ότι το περιοδικό έχει πλέον καταστεί σημείο αναφοράς στο εξωτερικό για όσους έχουν ενδιαφέρον για τη θαλάσσια αναψυχή στην Ελλάδα, τόσο για τους λάτρεις όσο και για τους επαγγελματίες του Yachting και του Luxury industry. «Το ONDECK γνωμοδοτεί στο Best of Boats Award, είναι στα διεθνή fora και είναι ο φάρος προβολής της Ελλάδας. Ναι, είναι μια εμπορική δραστηριότητα όπως όλες, με έντονο κοινωνικό πρόσωπο».

Yachting awards 2023 DT 5

Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης

Yachting awards 2023 DT 11

Στις ιστορικές αίθουσες του Ζαππείου οι καλεσμένοι απήλαυσαν τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες του Begnis Catering, ενώ το MoMix έκλεψε την παράσταση με μοναδικά καινοτόμα signature cocktails σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Gala, προσφέροντας μία οπτική και γευστική μαγεία που απογείωσε την απόλαυση σε άλλο επίπεδο και ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στο «πνεύμα» της μοριακής επιστήμης.

Yachting awards 2023 DT 6

Γιώργος Πατούλης

Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, το Nimbus Τ9 της Riginos Yachts στόλισε τα προπύλαια του ιστορικού κτιρίου, μαζί με δύο εντυπωσιακά μοντέλα της Volvo, το αμιγώς ηλεκτρικό C 40 και το ήπιο υβριδικό ΧC 90.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή.

Yachting awards 2023 DT 10

Τα Honorary Yachting Awards 2023 της ONDECK MEDIA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Ναυτικού Επιμελητήριου της Ελλάδος (NEE) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ).

Yachting awards 2023 DT 8


ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Platinum Sponsor της εκδήλωσης ήταν η Riginos Yachts.

Gold Sponsors: D-Marin, ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Furuno, Technohull, Sunseeker Greece, Silver Sponsors: Ayia Napa Marina, Navi Oceandis

Bronze Sponsors: Development of New Alimos Marina-Member of Ellaktor Group, Theofylaktos, Coral, Νέα Μαρίνα Αλίμου

Sponsors: Istion Yachting, Elin, Kiriacoulis Mediterranean, Phoenix Register, e-Fresh.gr, Synergy Yacht Sales, Kos Island Marina, Yamaha , Oxyzen

Supporters: Vernicos Yachts, INSB Class, Athenian Yachts, Revithis & Partners, Metropolitan College Superyacht Academy, Oikonomou Organizing & Promotion, Pantaenius Hellas, Praxis Yachts, NG Inox

Official Car: Saracakis - Volvo

----Premium Partners----
Caterer: Begnis Catering
Cocktail & Spirits: MoMix Molecular Mixology
Coffee: Taf
Water: Aqua Carpatica
Deco: Kontogiannis Maitre Fleuriste
Wine: OAK

Strategic Partners: Communauté Hellénique de Monaco, MYCROWN COLLECTION
MEDIA PARTNERS: Skipper Ondeck, Andro.gr, epixeiro.gr 


 

FULL PHOTO GALLERY 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style