Περισσότερα από 90 σκάφη στο Olympic Yacht Show 2021 by Jaguar Land Rover

Περισσότερα από 90 σκάφη, και, μάλιστα, στο φυσικό τους περιβάλλον, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και δια ζώσης στο Olympic Yacht Show 2021 by Jaguar Land Rover

Η μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου σε μία από τις ωραιότερες μαρίνες της Ευρώπης, την Olympic Marine, στο Λαύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή 25 σκάφη που αποτελούν πρεμιέρα για το ελληνικό κοινό και για όλη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γειτονικές χώρες.
Στόχος του Olympic Yacht Show είναι να συμβάλλει στην προβολή του κλάδου σε όλη την ευρύτερη περιοχή και να αναδείξει τις προοπτικές του θαλάσσιου τουρισμού που υπάρχουν στη χώρα που, κατά τη αρχαιότητα, είχε θεοποιήσει το υγρό στοιχείο.


Η εκδήλωση είναι η μοναδική στη Ελλάδα με πλωτό τμήμα, γεγονός που δίνει δυνατότητα τοποθέτησης για τη μεγάλη κατηγορία των Σκαφών . Μια κατηγορία με υψηλούς δείκτες η οποία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην οικονομία για την αγορά, συντήρηση, εκμετάλλευση και αφορά υψηλά εισοδηματικά κλιμάκια. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα έχει να πραγματοποιηθεί Yacht Show πλωτό τμήμα από το 2011 και σύσσωμη η αγορά το αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία.
Στο πλωτό τμήμα θα υπάρχουν περισσότερα από 90 νέα σκάφη μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά, στα οποία ο επισκέπτης θα μπορεί να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί από τα στελέχη των εταιρειών. Ένα μεγάλο φάσμα από διάσημους οίκους του εξωτερικού περιμένει τους επισκέπτες του Yacht Show. H λίστα των νέων μοντέλων θα ανακοινωθεί σύντομα και οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις για τους λάτρεις του είδους. Σε παράλληλο χρόνο, το χερσαίο τμήμα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εταιρείες και επώνυμα προϊόντα καθώς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πολυτελείας.

OYS2021 JLR AuspicesAll En

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του premium σκάφους και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Yacht Show σε όλο τον κόσμο. Η ελληνική εταιρεία διοργανώνει επίσης τα Greek Yachting Awards.

To Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.

 


Χορηγός Τίτλου
Platinum&Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η εταιρεία Jaguar Land Rover

  OLYS JLR GoldBlack onWhite 1200x1200

Χορηγοί
Gold Sponsor: D.KORONAKIS SA | Skipper-Bsk
Silver Sponsors ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥΑΕ | Furuno Hellas ΑΕ | ΤΕCHNOHULL SA
Bronze Sponsors: PANTAENIUS Yacht Insurance, Environmental Protection Engineering (EPE) S.A. | ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A.
Premium Medical Partner Όμιλος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών


International PR Office SAND PEOPLE COMUNICATION
MEDIA PARTNER THE BOAT SHOW

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style