24ος Διεθνή Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2018

Σε λίγες μέρες εκκινεί ο 24ος Διεθνή Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2018 “Cyclades Regatta”.

Από 1η έως 7 Ιουλίου 2018 θα επισκεφθούμε τα νησιά Τζια(Κέα), Μήλο, Κίμωλο & Κύθνο. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Τζια και ο τερματισμός στην Κύθνο. Φέτος θα διεξαχθεί και ένας αγώνας inshore στο νησί της Μήλου με Συν διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μήλου.

Ο Αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο) και γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού , του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Στον αγώνα αυτό συμμετέχουν ελληνικά και αλλοδαπά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης όλων των αναγνωρισμένων κατηγοριών με τα πληρώματα τους. Ο αγώνας συγκεντρώνει σκάφη και πληρώματα από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όλων των αναγνωρισμένων κατηγοριών (ORCI, ORC CLUB, NON SPINNAKER).

Cyclades16 4

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, οι τοπικές αρχές, οι σύλλογοι, οι ναυτικοί όμιλοι και οι κάτοικοι των νησιών αυτών, παραδοσιακά φιλοξενούν και αγκαλιάζουν ζεστά τους συμμετέχοντες και διοργανώνουν εκδηλώσεις , δίνοντας την δυνατότητα στους να γνωρίσουν τις τοπικές παραδόσεις, νοστιμιές αλλά και τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους. Δίνεται και η ευκαιρία στα πληρώματα να ξεκουραστούν αλλά και να συμμετέχουν σε πάρτι και happenings , beach parties , καραόκε , sub κ.τλ. και στην καθιερωμένη τελετή απονομής επάθλων του κάθε μπράτσου.

Skipper ONDECK

Οι Κυκλάδες αποτελούν έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς ιστιοπλοϊκών σκαφών και συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πατροπαράδοτη φιλοξενία, κατάλληλη υποδομή για σκάφη αναψυχής αλλά και την χαρακτηριστική ναυτική παράδοση, δηλαδή όλα αυτά που γοητεύουν Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες.

Με χορηγό την Marine Traffic δίδεται η δυνατότητα στους λάτρεις τις ιστιοπλοΐας να παρακολουθούν τον αγώνα real time μέσα από την ιστοσελίδα του Ομίλου και την σελίδα στο facebook. 

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style