ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ AΘΗΝΩΝ

Το Ναυτικό Σαλόνι, η έκθεση για τη θάλασσα και τη θαλάσσια αναψυχή ξανά κοντά σας από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η ναυτική έκθεση θεσμός ετοιμάζεται να κάνει μια επιτυχημένη εμφάνιση, αποδεικνύοντας τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι το σκάφος και η θάλασσα παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα.

Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας, το Ναυτικό Σαλόνι κάνει προσωπικό του στοίχημα την επιτυχία και ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει ξανά πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας.

nautikosaloni 2

Για πέντε ημέρες λοιπόν από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα, το Ναυτικό Σαλόνι μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

nautikosaloni 3

 

FULL PHOTO GALLERY Ed. Athens Boat Show Feb.2016


Διάρκεια έκθεσης: 30 Νοεμβρίου-4 Δεκεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Καθημερινές: 16:00 - 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

  athensboatshow

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style