EVAL: Στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση METSTRADE 2023

EVAL stin diethni naftiliaki ekthesi METSTRADE 2023

Η ηγέτιδα εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL, συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά στην κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση METSTRADE 2023 η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 15-17 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Eval metstrade 1

Στο περίπτερο της EVAL (01.502) στο χώρο της έκθεσης, παρουσιάστηκαν οι νέες αντιπροσωπείες και συνεργασίες της εταιρείας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, οι οποίες ενδυναμώνουν περαιτέρω το ήδη πλούσιο πλαίσιο συνεργασιών της. Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τα νέα αποκλειστικά προϊόντα όπως η γκάμα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού SPECTRUM που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, με ιδιαίτερο και μοντέρνο σχεδιασμό!

Eval metstrade 2

Ακόμη, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν και να παρατηρήσουν από κοντά τόσο τα νέα είδη ELECTRON που διαθέτουν μία γκάμα επιλογών από χειροκίνητους διακόπτες μπαταρίας και αδιάβροχους πίνακες ασφαλειών, όσο και το νέο προστατευτικό προπέλας PROP-tector παραγωγής EVAL. Φυσικά, όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της EVAL είχαν την ευκαιρία να δουν τα υφιστάμενα δημοφιλή και τα νέα παραγόμενα προϊόντα σωστικού εξοπλισμού - συστημάτων διάσωσης αλλά και τον εξοπλισμό συντήρησης και επιδιόρθωσης σκαφών.

Eval metstrade 5

Η παρουσίαση των αναγνωρισμένων και πιστοποιημένων προϊόντων της EVAL σε στελέχη της ναυτιλίας του εξωτερικού αποτελεί στρατηγική κατεύθυνση και πρωτεύοντα στόχο της εταιρίας. Είναι πρόδηλο πως η EVAL με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση METSTRADE 2023 επιβεβαιώνει τη δυναμική εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει την πώληση των προϊόντων της σε σημαντικούς και κυρίως σταθερούς πελάτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αυστραλία.

Eval metstrade 6

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style