Nomicos Yachts: Σταθερά ανοδική πορεία στο χρόνο

Nomicos Yachts stathera anodiki poreia

Η Nomicos Yachts ιδρύθηκε το 1995 και έκτοτε πρωταγωνιστεί στην αγορά του θαλάσσιου τουρισμού με νέες συνεργασίες, εξάπλωση του δικτύου της και συνεχή ανανέωση των υπηρεσιών της.

Από το 2006 η εταιρεία είναι επίσημος αντιπρόσωπος του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau GmbH για τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και του γαλλικού ναυπηγείου Nautitech για τα καταμαράν. Η συνεργασία από το 2020 με τα γαλλικά ναυπηγεία Beneteau και Lagoon στο κομμάτι των ναυλώσεων, αποτελεί σταθμό σε μια συνεχώς ανοδική πορεία.

Οι βασικοί άξονες ανάπτυξης της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός δικτύου εξυπηρέτησης σκαφών και πελατών στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας και η εξάπλωση ενός δικτύου συνεργασίας με περισσότερα από 230 ναυλομεσιτικά γραφεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

nomicos yachts 3

Στην Ελλάδα διατηρεί στόλο 60 ιστιοπλοϊκών σκαφών και καταμαράν από 37 μέχρι 52 πόδια που διατίθενται για ναύλωση με ή χωρίς πλήρωμα. Ο στόλος εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέα σκάφη ακολουθώντας τις τάσεις των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών ναυπηγείων.

Η Nomicos Yachts έχει συνεχή παρουσία σε όλες τις κύριες διεθνείς ναυτικές εκθέσεις. Μεταξύ άλλων συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το οποίο θα λάβει χώρα από 6 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Athens Metropolitan expo. 

nomicos yachts 2

Παράλληλα, συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο ναυλώσεων International Charter Expo το οποίο θα λάβει χώρα από 6 έως 8 Δεκεμβρίου 2023 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και φιλοξενεί περισσότερες από 550 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style