Castor Marine: Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

Castor Marine epekteinei tin parousia tis stin ellada

Ο ολλανδικός πάροχος ναυτιλιακής συνδεσιμότητας ανοίγει νέο γραφείο στον Πειραιά για να βρίσκεται πιο κοντά στο διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιό του.

Η ολλανδική εταιρεία παροχής ναυτιλιακών υποδομών πληροφορικής και SatCom Castor Marine ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα ανοίγοντας ένα νέο εμπορικό γραφείο. Εξυπηρετώντας ήδη τους πλοιοκτήτες στην ελληνική χερσόνησο και γύρω από αυτήν με λύσεις συνδεσιμότητας επί του σκάφους, η εταιρεία κάνει τώρα το επόμενο βήμα, στοχεύοντας σε ισχυρότερες συνεργασίες και αξιόπιστες υπ

Γιατί να επεκταθείτε τώρα;
Ο Mark Olthuis, διευθύνων σύμβουλος της Castor Marine, εξηγεί: "Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε μια αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες μας στην ελληνική αγορά, τόσο όσον αφορά τα νεότευκτα πλοία όσο και τις αναβαθμίσεις, όπως η εγκατάσταση της υβριδικής συνδεσιμότητάς μας με τις υπηρεσίες VSAT και Starlink για να καταστεί δυνατή η ψηφιοποίηση και η ευημερία του πληρώματος. Έχοντας εξυπηρετήσει και εξυπηρετήσει Έλληνες πελάτες και πλοία από το 2005, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλό να δημιουργήσουμε μια τοπική παρουσία, με τοπικό προσωπικό. Καθώς οι επικοινωνίες και η συνδεσιμότητα είναι η δουλειά μας, στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη κατανόηση των πελατών μας και στις συντομότερες δυνατές γραμμές. Αυτό το τοπικό υποκατάστημα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία".

Από τον Πειραιά, το Castor μπορεί πλέον να εξυπηρετεί την περιοχή ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι πριν. Το επίκεντρο θα είναι τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, τα πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου, τα σούπερ γιοτ και άλλα πλωτά σκάφη.

Λύσεις
Η Castor Marine προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: από μια πλήρη σουίτα υπηρεσιών παγκόσμιας συνδεσιμότητας με απρόσκοπτη ενσωμάτωση έως μικρότερα έργα και μεμονωμένες υπηρεσίες, όπως η παγκόσμια VSAT Ku-band, το ευρυζωνικό διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης Starlink (του οποίου η Castor Marine είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής), η L-band, η OneWeb , οι υπηρεσίες 4G/5G και πολλά άλλα. Επιπλέον, η ελληνική ομάδα μπορεί να βοηθήσει τους διαχειριστές στόλου και τα τμήματα πληροφορικής με υπηρεσίες πληροφορικής, όπως ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής επί του σκάφους και λύσεις online ασφάλειας και παρακολούθησης. Τα ελληνικά πλοία που εξυπηρετούνται από την Castor Marine μπορούν να παρακολουθούνται συνεχώς σε όλο τον κόσμο και μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε υποστήριξη 24/7 από το helpdesk της εταιρείας.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style