VEMAR-ONDECK Sailing Team: Μαζί στους στους αγώνες ιστιοπλοΐας και το 2023

Vemar Yacht Coatings & ONDECK

Η VEMAR Yacht Coatings στηρίζει για μία ακόμη φορά τον χώρο της ιστιοπλοΐας ως χορηγός του σκάφους SY ONDECK. Το ιστιοπλοϊκό σκάφος μήκους 13,64 μ., με αριθμό ιστίων GRE 1930,  θα συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στους αγώνες ιστιοπλοΐας με τα χρώματα της VEMAR.

Οι δύο εταιρείες, με γνώμονα πάντα τις κοινές αξίες και την ηγετική τους θέση στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, δίνουν δυναμικό παρών στους αγώνες του επίσημου ημερολογίου της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης και σχεδιάζουν μια σειρά από ενέργειες προβολής. 

  Vemar Yacht Coatings ONDECK 2

 

Η VEMAR αποτελεί τον ναυτιλιακό κλάδο της HB BODY και δημιουργήθηκε με στόχο  να προσφέρει στην απαιτητική αγορά των σκαφών αναψυχής προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης. Παράλληλα, παρέχει τεχνικές υπηρεσίες από τους καλύτερους ειδικούς. Η VEMAR είναι από ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χώρου, με μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων που συνοδεύεται με τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία των συνεργατών της.

  Vemar Yacht Coatings ONDECK 3

 

«Στηρίζουμε πάντα την ιστιοπλοΐα και τις δραστηριότητες στη θάλασσα. Με τη χορηγία μας βάζουμε τα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με κοινά οφέλη.  Τα προϊόντα της VEMAR είναι σχεδιασμένα από ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και απευθύνονται σε όσους αναζητούν την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΒ ΒΟDY SA.

  Vemar Yacht Coatings ONDECK 1

 

Το περιοδικό Skipper ONDECK στέκεται δίπλα στην ομάδα VEMAR-ON DECK, σταθερός υποστηρικτής και αρωγός. Το περιοδικό και η ιστοσελίδα  www.skipperondeck.gr  θα παρακολουθεί στενά το σκάφος και την ομάδα και θα ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητές του.

   Vemar 2023 saliingteam

«Η προστασία που προσφέρουν τα προϊόντα της VEMAR στο σκάφος αποτελεί πολύτιμο εφόδιο σε κάθε κούρσα. Η φιλοσοφία της εταιρείας μάς εκφράζει απόλυτα και το γεγονός ότι θα συνταξιδέψουμε για μία ακόμα αγωνιστική σαιζόν, μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο Skipper της ομάδας και δημιουργός του ONDECK Group Γεράσιμος Γερολυμάτος.

Vemar Yacht Coatings ONDECK 6

 

Το Skipper ONDECK μαζί με την ιστοσελίδα www.skipperondeck.gr αποτελούν την πιο γόνιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα επικοινωνίας στο χώρο του σκάφους αναψυχής και του ναυταθλητισμού.

Το Σκάφος SY ONDECK

  • To SY ONDECK είναι κατασκευασμένο από τη γαλλική Jeanneau και ο σχεδιασμός ανήκει στον βραβευμένο Philippe Briand.
  • Αρ. Ιστ. GRE 1930
  • Ναυπηγείο: Jeanneau SO 440
  • Ολικό μήκος (LOA): 13,64 μ.
  • Μέγιστο πλάτος (Bmax): 4,29 μ.
  • Βύθισμα (Draft): 2,20 μ.
  • Εκτόπισμα (Displacement): 8.564 κιλά
  • Μηχανή: ΥΑΝΜΑR 45 HP
  • Όμιλος: Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου

Vemar 2023 saliingteam

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style