Το ONDECK εκδίδει το παιδικό βιβλίο [ Παίζουμε Ιστιοπλοΐα ]

Οι εκδόσεις ONDECK στηρίζουν το ναυταθλητισμό και κυκλοφορούν το βιβλίο του Άκη Τσαρούχη "Παίζουμε Ιστιοπλοΐα" για ηλικίες 7-14 ετών και εκκολαπτόμενους καπετάνιους και καπετάνισσες. Από τον Γεράσιμο Γερολυμάτο.  

Κάθε φορά που βλέπω σκάφη Optimist να ταξιδεύουν με πιάνει διπλή χαρά. Η πρώτη για την απόλαυση που βιώνει ο μικρός κυβερνήτης και η δεύτερη πήγαζει από την πρόθεση του γονιού να ανοίξει νέους ορίζοντες στο παιδί του. Ως γονιός θεωρώ οτι η πιο αποδοτική επένδυση και το μεγαλύτερο δώρο στο παιδί είναι η εκπαίδευση κατά την αθώα και τρυφερή ηλικία. Με αυτό το δεδομένο προχωρήσαμε - σε συνεργασία με τον Άκη Τσαρούχη - την έκδοση του βιβλίου «Παίζουμε Ιστιοπλοΐα» με στόχο να καλύψουμε ενα μεγάλο κενό και φιλοδοξία να προσφέρουμε ένα χρήσιμο και ταυτόχρονα ευχάριστο ανάγνωσμα για το άθλημα που αγαπάμε, την ιστιοπλοΐα.

OnDeck Sail Book Covera

Ένα βιβλίο που μπορεί να γίνει η αφορμή ή το σκαλοπάτι για μια καριέρα, μια αξέχαστη παρέα, μια μοναδική εμπειρία, ένα καταφύγιο, ένας χώρος που προσφέρει πολλαπλά ερεθίσματα που γυμνάζουν σώμα και νου. Και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι στο νερό. Εξ ού και ο τίτλος. Αν θέλετε λοιπόν να παίξετε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μη διστάσετε, επιβιβαστείτε στο σκάφος και η γνώση του θα σας συντροφεύει για όλη σας την ζωή. Και το πιο σημαντικό: η ιστιοπλοΐα είναι ένα παιχνίδι που θα παίζετε και εσείς μαζί με τα παιδιά σας.

sail book 1 resize

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 
Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας, και συνοδεύει για περισσότερο από μισό αιώνα τις θαλασσινές εξορμήσεις.  
Επίσης ευχαριστίες στην εταιρεία ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ που συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο εκπροσωπόντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού διαθέτοντας ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και προσφάτως στην Κύπρο.
Στον όμιλο εταιρειών LALIZAS που με το διεθνή χαρακτήρα της αναπαριστά το καλό πρόσωπο της ελληνικής δραστηριότητας στο χώρο της θάλασσας και ειδικά των σωστικών. 
Στην Atalanta Marine στελέχη της οποίας έχουν θητεύσει από παιδιά - και διακριθεί διεθνώς - στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. 
Στο φωτογράφο και καλό συνεργάτη Χρήστο Πετρόπουλο που μοναδικά αποτυπώνει με το φακό του καθώς και στην ομάδα της Uptake Design για τον σχεδιασμό και την υπομονή τους μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. 
Επίσης στην δημοσιογράφο Έλενα Μαθιοπούλου για την επιμέλεια και την σχολαστική διόρθωση ώστε να είναι άρτιο και πλήρες το αποτέλεσμα. 

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό και δεν περιορίζονται στα λόγια αλλά κάνουμε πράξεις χωρίς τυμπανοκρουσίες.  Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που μας πάνε μπροστά. Τέλος, ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή – συγγραφέα Άκη Τσαρούχη για την εμπιστοσύνη και την υπομονή._ΓΓ


Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Απριλίου σε κεντρικά βιβλιοπωλεία της Αττικής και βεβαίως από τις Εκδόσεις ONDECK στη διεύθυνση Πικροδάφνης 1, Παλαιό Φάληρο, τηλ 211 120 4349 | Ωρες επικοινωνίας: 10,30 – 14,30.
Επίσης μπορείτε να το παραλάβετε ταχυδρομικώς αποστέλλοντας email στη διευθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η λιανική τιμή είναι 14,00 ευρώ
Έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για Ομίλους, Σχολεία και Συλλόγους.
Έχει προβλεφθεί δωρεάν διάθεση σε ιδρύματα και παιδιά που βρίσκονται σε προγράμματα επανένταξης.

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style