Παρουσίαση της boot Duesseldorf 2018 στην Ελλάδα

Η boot Duesseldorf έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο κόμβο συνάντησης για τους επαγγελματίες του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού 

Η παρουσία των Ελληνικών επιχειρήσεων στη boot 2017 στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία γεγονός που σε μεγάλο βαθμό βοήθησε η συμμετοχή του ΣΕΚΑΛΠΑΣ σε εθνικό περίπτερο το οποίο διοργάνωσε ο Enterprise Greece.  Στην boot του 2017 είχε σημαντική παρουσία και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ο οποίος μετά από κάποια χρόνια απουσίας έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση. 

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή το 2017 με Εθνικό περίπτερο, η Enterprise Greece θα εντάξει την boot Duesseldorf στο σχεδιασμό του προγράμματος του για το έτος 2018, για την προώθηση των Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις. 

Προκειμένου να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και παρουσίαση της boot Duesseldorf 2018 στο ξενοδοχείο METROPOLITAN HOTEL  στις 11 Μαΐου ώρα 5:30 μμ (αίθουσα Χίος).

Ο διευθυντής της boot, κ. Πέτρος Μιχελιδάκης, θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς καθώς και τις θεματικές ενότητες που σημειώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Ελληνικές επιχειρήσεις στην έκθεση.

Πληροφορίας συμμετοχής στην εκδήλωση έως τις 5 Μαΐου στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., υπ’ όψη κας Γιούλη Μπούρα.


METROPOLITAN HOTEL  
Λεωφόρος Συγγρού 385, Αθήνα
11 Μαΐου  | Ωρα 5:30 μμ (αίθουσα Χίος).

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style