i-NOVO DESIGN Award 2016 για την ελληνική SEA&BOAT

H πολυμορφική πασαρέλα NV APOLLON 6R SPECIAL BL της ελληνικής εταιρείας SEA&BOAT κερδίζει το βραβείο i-NOVO DESIGN Award 2016 στον διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε το NauticExpo, ο οποίος πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του METSTRADE 2016 στο Amsterdam.

Πρόκειται για ένα εντελώς χειροποίητο προϊόν που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τη λειτουργικότητα, ενώ σέβεται πλήρως τις ειδικές ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) . Με εξαιρετικές λεπτομέρειες και extra χαρακτηριστικά, καθώς και εξατομικευμένες λειτουργίες, γίνεται ένα αριστούργημα για κάθε SuperYacht.

H NV APOLLON 6R SPECIAL BL είναι μία ειδική κατασκευή υδραυλικής περιστροφικής πασαρέλας μήκους 6 μέτρων και πλάτους 1 μέτρου, κατασκευασμένη από mirror-like ανοξείδωτο ατσάλι, με υδραυλικά αναδιπλούμενα σκαλιά από ξύλο teak που μετατρέπουν την Πασαρέλα σε πολυτελή βυθιζόμενη Σκάλα Μπάνιου. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα κάγκελα σχεδιασμένα για να επιτρέπουν την χρήση του πλήρους πλάτους του διαδρόμου και να ταιριάζουν με την αισθητική του σκάφους.
Η πασαρέλα έχει επίσης τη δυνατότητα να ακουμπά στην προκυμαία, καθώς διατίθεται με τροχούς και ελευθερία κίνησης μέχρι 1 μέτρο προς τα επάνω.

bnuok2

Οι 2 αφαιρούμενες ράμπες (μία εκ των οποίων μπορεί να λειτουργεί και υδραυλικά) επιτρέπουν την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Το προϊόν διαθέτει επίσης σταθερό πίνακα ελέγχου από mirror-like ανοξείδωτο ατσάλι με φωτιζόμενα pushbuttons και αισθητήρες που επιβεβαιώνουν τη θέση της πασαρέλας, 2 τηλεχειριστήρια και 2 συστήματα εκτάκτου ανάγκης (1 Ηλεκτρικό σύστημα Εmergency + 1 Χειροκίνητο Σύστημα Emergency).

Επίσης διαθέτει αισθητήρες για πλήρως αυτόματο “μάζεμα” της πασαρέλας στο κουτί της. To Smart Trailer σύστημα ελαχιστοποιεί τις διαστάσεις του κουτιού της πασαρέλας εξοικονομώντας εσωτερικό χώρο στο σκάφος.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style