Συνεργασία της Μαρίνας Αθηνών με την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

agmarvi1

Η Μαρίνα Αθηνών σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τη CrossBorderMedCare δημιούργησε μια ειδική κάρτα προνομίων θέλοντας να επιβραβεύσει τους Πελάτες της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Με την κάρτα προνομίων οι Πελάτες της Μαρίνας Αθηνών θα μπορούν να εξυπηρετηθούν σε προνομιακές τιμές και με ειδικές εκπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες ο/η ενδιαφερόμενος/η μπορεί να καλέσει στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 210 6912111

Οι κύριες παροχές της κάρτας προνομίων αφορούν σε :
Κάλυψη Επείγοντος Ιατρικού Περιστατικού επί 24ώρου βάσεως
Προληπτικό Έλεγχο Υγείας
Διαγνωστικές Εξετάσεις
Οδοντιατρικές Πράξεις
Ιατρικές Επισκέψεις σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Η Μαρίνα Αθηνών ιδρύθηκε το 2009 με στόχο τη διαχείριση, τον επανασχεδιασμό και την ανανέωση του τουριστικού λιμένα Φαλήρου ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εγκαταστάσεις για Μega και Super Yacht. Βρίσκεται στον κόλπο του Φαλήρου, στην ακτογραμμή της Αθήνας η Μαρίνα Αθηνών αποτελεί την ιδανική βάση για την εξερεύνηση των Ελληνικών νησιών.

Τηλ: 210 4853200 ▪ URL: www.athens-marina.com ▪ Ε-ΜΑIL:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας BIOIAΤΡΙΚΗ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πάροχους πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη χώρα με 26 αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επίσης 3 γενικές κλινικές (Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης) και 3 οδοντιατρικές μονάδες (Αθήνας, Αλίμου, Κηφισιάς).

Τηλ: 210 6966000 ▪ URL: www.bioiatriki.gr ▪ Ε-ΜΑIL:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

H CrossBorderMedCare είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στη Σουηδία η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες ενός ταξιδιώτη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style