4ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών

4onaus4

Στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της εκδήλωσης του Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών, του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου και η έναρξη του «4ου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών» στο λιμάνι του Πόρου 19 - 22 Μαΐου.

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας θα συνυπάρξουν αρμονικά με παραδοσιακά σκάφη προς τέρψη του κοινού που θα επισκεφθεί το λιμάνι του Πόρου κατά την ανωτέρω περίοδο.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έκθεση φωτογραφίας του Robert McCabe τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στον Πόρο στην γκαλερί Citronne την 23η Απριλίου με θέμα: «Αιγαιοπελαγίτικα καΐκια 1954-1964» η οποία θα παραμείνει ανοικτή και κατά τη διάρκεια του ναυτικού σαλονιού. Συζητήθηκε επίσης έντονα το απαράδεκτο φαινόμενο της συνέχισης της καταστροφής των αλιευτικών παραδοσιακών ξύλινων σκαφών.

4onaus3

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και εδόθησαν διευκρινίσεις σε πλείστα θέματα παραδοσιακής ναυπηγικής τέχνης και λιμενικών υποδομών. Δόθηκε ραντεβού στον Πόρο για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ναυτική παράδοση, τη διασκέδαση και την Ποριώτικη φιλοξενία.

4onaus2

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style