Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Aegean Regatta 2015

aegeanr1

 Το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα και πλέον όλοι ανυπομονούν για την εκκίνηση της 15ης Aegean Regatta. Τα πληρώματα προετοιμάζουν τα σκάφη τους, οι κυβερνήτες τις ομάδες τους και η οργανωτική επιτροπή μέσα σε πυρετώδεις προετοιμασίες ολοκληρώνει την προετοιμασία της διοργάνωσης. 

Πυρετώδεις όμως είναι οι προετοιμασίες και στους σταθμούς της Aegean Regatta 2015, με κατοίκους, επαγγελματίες και τοπικούς φορείς να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για τη φιλοξενία και την υποδοχή των συμμετεχόντων.

Στα Λιμνιά Χίου, το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου σε συνεργασία με το Δήμο Χίου, ετοιμάζουν μία πολύ ζεστή υποδοχή σε σκάφη και πληρώματα, καθώς παράλληλα με την τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταφυγίου τουριστικών σκαφών δυναμικότητας 55 θέσεων, στο οποίο και θα ελλιμενιστεί ο μεγαλύτερος όγκος των σκαφών. Το γραφείο τουρισμού του Δήμου σε συνεργασία με το αντίστοιχο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, το Κουγιούλειο ίδρυμα καθώς και οι εταιρείες Mastiha Shop και Chios Fresh Beer θα προσφέρουν διάφορες συσκευασίες, γεμάτες εικόνες, γεύσεις και όμορφα δώρα, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις ομορφιές της Χίου. Την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 17:00, οι ρυθμοί ανεβαίνουν με ένα pre - Aegean Regatta beach party, ενώ το Σάββατο 22 Αυγούστου μετά την επίσημη τελετή έναρξης θα ακολουθήσει μία ηχηρή συναυλία με τους the Gang, προετοιμάζοντας έτσι την εκκίνηση των σκαφών την Κυριακή 23 Αυγούστου.

aegeanr

Για όσους θα βρεθούν στο λιμάνι των Λιμνιών νωρίτερα από την 21η Αυγούστου θα υπάρχει μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, η οποία θα αναρτηθεί στο site της διοργάνωσης. H Aegean Regatta, κάθε χρόνο έβρισκε αρωγούς στη προσπάθεια της, τους δήμους και τη περιφέρεια των νησιών που προσέγγιζε. Για το 2015 σημαντική είναι η προσφορά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, των Δήμων Χίου, Σάμου και Λειψών, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου και του Λιμενικού Ταμείου Σάμου.

Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης για ακόμη μία χρονιά είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cosmote.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style