Φουσκωτά SUP της Red Paddle

paddle1

Τα φουσκωτά SUP της Red Paddle είναι ιδανικά για σκάφη καθώς αποτελούνται από μαλακά υλικά, δεν κάνουν ζημιές στο σκάφος, καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και μετακινούνται με ευκολία.

Το SUP (Stand Up Paddle) όπως λέει και η λέξη στα Αγγλικά (όρθια κωπηλασία) αποτελείται από μια σανίδα πολύ υψηλής ποιότητας και από ένα κουπί με λαβή. Ο χρήστης κωπηλατεί όρθιος, ισορροπώντας στην σχετικά φαρδιά σανίδα, γυμνάζοντας ομοιόμορφα όλο το σώμα.

Το SUP είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο. Η Red Paddle κατάφερε να κατασκευάσει τη καλύτερη στον κόσμο φουσκωτή σανίδα, καλύτερης πλεύσης από πολλές σκληρές σανίδες, που φουσκώνει με ειδική τρόμπα σε λίγα λεπτά, πακετάρεται σε ένα σακίδιο πλάτης, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Η σανίδα είναι σχεδόν άφθαρτη, καθώς είναι φτιαγμένη με τη μοναδική τεχνολογία TecAir της Red Paddle και έχει περάσει από ειδικά τεστ καταστροφής με επιτυχία. Μέσα στο σακίδιο χωρούν η σανίδα, η τρόμπα και το ειδικό διασπώμενο κουπί, ώστε η συνολική εμπειρία με το SUP σας να είναι εκπληκτική! Κανείς δεν θα πιστεύει ότι το SUP που χρησιμοποιείτε είναι φουσκωτό!
paddle2
Όλο και περισσότεροι αγαπούν το SUP ως έναν εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής, όχι στο γυμναστήριο, αλλά στη φύση, έχοντας την πραγματική αίσθηση της ικανοποίησης που παίρνουν από κάθε χτύπημα του κουπιού στο νερό και της ώθησης του σκάφους τους προς τα εμπρός.

Για αυτό έχει πλέον μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό, αλλά και στη χώρα μας από επισκέπτες που περιμένουν να βρουν SUPόταν βρεθούν κοντά στη θάλασσα. Για το σκάφος που ναυλώνετε σε τρίτους, για το ξενοδοχείο σας ή την επιχείρηση που έχετε μεwater sports, τα φουσκωτά σκάφη Red Paddle θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για σας.

paddle3

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: 
RSP Run Swim Play
Πληροφορίες www.redpaddle.gr
www.facebook.com/RedPaddleGreece
Τηλ. 210 982.6969

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style