The People of Yachting

 HONORARY YACHTING AWARDS 2023  / ENTRANCE CARD

 

H ONDECK Group διοργανώνει το 2o Honorary Υachting Awards Gala 2023, μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους Πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Luxury Industry.

Στοιχεία Παραγγελίας

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

Επιλογή Καρτών Εισόδου και Τρόποι Πληρωμής

Παρακαλόύμε να επιλέξετε ποσότητα Καρτών Εισόδου. Σημειώστε ότι όλες οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε Ευρώ (EUR).

 

Για να σας αποσταλούν οι Κάρτες Εισόδου στο Honorary Yachting Awards 2023 θα πρέπει να γίνει πληρωμή μέ E-Banking ή Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Η πληρωμή θα πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου. Πραγματοποιήστε την πλήρωμή χρησιμοποιώντας ως Αιτιολογία Κατάθεσης τον κωδικό AWARDS

Σημειώστε ότι όλες οι πληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν και να ειδοποιηθούμε εντός 3 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. επισυνάπτοντας τις σχετικές πληροφορίες συναλλαγής:

  • το ονοματεπώνυμό σας
  • την Τράπεζα με την οποία έγινε η συναλλαγή

Η παραγγελία σας είναι σε ισχύ αφού κάνετε την τραπεζική κατάθεση.

Μετά την επιτυχή λήψη της ειδοποίησής σας θα προχωρήσουμε στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας για την οποία θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παραγγελία σας ενδέχεται να ακυρωθεί εάν παραμείνει απλήρωτη ή δεν καταγραφεί εντός του χρονικού πλαισίου που έχει δοθεί.

 

Powered by BreezingForms

 

 

YACHTING AWARDS 2019

YACHTING AWARDS 2019

YACHTING AWARDS 2019

YACHTING AWARDS 2019

YACHTING AWARDS 2019

 

12 Years ONDECK MEDIA & EVENTS