Οι Πρωταγωνιστές του Yachting 2023 by Ondeck

Oi protagonistes tou yachting 2023

Τα Honorary Yachting Awards by Ondeck (τιμητικά βραβεία) επιστρέφουν στο Ζάππειο Μέγαρο για ένα ακόμα λαμπερό Gala τιμώντας τους Πρωταγωνιστές του Yachting.

Protagonistes yachting 1

Μια σημαντική εκδήλωση, μοναδική στο είδος, διοργανώνεται από την ONDECK Group, προκειμένου να τιμήσει τους Πρωταγωνιστές του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού. H ONDECK MEDIA διοργανώνει το 2o Honorary Υachting Awards Gala 2023, μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους Πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Luxury Industry.

Protagonistes yachting 2

Η αγορά της θαλάσσιας αναψυχής θα βρεθεί εκεί που της αξίζει στο πιο συμβολικό κτίριο της Σύγχρονης Ελλάδας. Ένας φόρος τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό. Στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και φρέσκιες ιδέες.

Protagonistes yachting 3

Στο συμβολικό χώρο του Ζαππείου παρουσία στελεχών από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για την συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας. Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φέρνει στο προσκήνιο τα επιτεύγματα των πρωταγωνιστών του θαλάσσιου τουρισμού.

Protagonistes yachting 4

Η 27η Απριλίου 2023 θα είναι μία βραδιά αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής.

Protagonistes yachting 5

Όπως δήλωσε ο εμπνευστής των Honorary Yachting Awards by Ondeck , Γεράσιμος Γερολυμάτος, «Τα Τιμητικά Βραβεία αποτελούν προέκταση την προσπάθειας που κάνει το Skipper ONDECK όλα τα χρόνια να προβάλλει τον κλάδο και το υγιές πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό. Τα Βραβεία είναι μια εκδήλωση για την προβολή της αγοράς μας και να καταστεί σαφές ότι η Ελληνική Επιχειρηματική Σκηνή του Yachting είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ».

Protagonistes yachting 8

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και φέτος και να αναδείξουμε τους πρωταγωνιστές του Yachting.

Protagonistes yachting 6

Πληροφορίες Συμμετοχής
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τόνια Καψιμάλη 211 345 5010

Protagonistes yachting 11


 

Σημείωση

E: Τι είναι τα Honorary Yachting Awards by Ondeck;
Είναι τιμητικές βραβεύσεις, μια ειδική μνεία, ένας φόρος τιμής για την δραστηριότητα σας, την προσφορά στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού, στην αγορά του Σκάφους Αναψυχής και στην οικονομία της χώρας.
Η πρωτοβουλία μας βασίζεται σε 3 άξονες.
1ος .
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ και είναι απόφαση της ONDECK Media, μια εταιρείας που διαθέτει 6 περιοδικά και έχει αδιάλειπτη παρουσία στο κλάδο από το 2011 και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια και ένα σημαντικό δίκτυο: ΕΣΑΣ
2ος . Η τιμητική βράβευση αποτελεί απόφαση της Ondeck Media και αποτελεί Φόρο Τιμής για τους πρωταγωνιστές του Yachting, για τους δραστήριους επαγγελματίες και παράγοντες του χώρου.
3ος. Τα Τιμητικά Βραβεία αποτελούν προέκταση την προσπάθειας που κάνει το Skipper ONDECK όλα τα χρόνια να προβάλλει τον κλάδο και το υγιές πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Οι υποψηφιότητες όπως και η απόφαση των τιμητικών βραβείων είναι στην κρίση της Ondeck Media.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Τα Τιμητικά Βραβεία έχουν μια επιπλέον διάσταση και μια υπεραξία: αποτελούν την προέκταση της συνεχούς προσπάθειας μας ώστε να γεφυρώσουμε το στερέωμα του Σκάφους Αναψυχής με όλη την αγορά, να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα πολυδιάστατο επαγγελματικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Beluga Hellenic Match Racing Tour final

Beluga και Hellenic Match Racing Tour μαζί στον Τελικό

Beluga Vodka και Hellenic Match Racing Tour έδωσαν τα χέρια και σύναψαν μια σημαντική συνεργασία...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

12 Years ONDECK

12 Χρόνια ONDECK | Ιστορίε…

Όλα όσα αγαπήσαμε, υποστηρίξαμε, δουλέψαμε με πάθος και μοιραστήκαμε μαζί...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

katapolemisi thalassias rypansis nipiagogeio helmepa

Καταπολέμηση της Θαλά…

Μέλη της Παιδικής HELMEPA, εκπροσωπώντας 11.653 μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

OMEGA Aqua Terra Shades: Zoë Kravitz,  Zhou Dongyu Eddie Redmayne

OMEGA Aqua Terra Shades: Με τους Z…

Το τρίο των διεθνών αστέρων ενώθηκε με την Ελβετική ωρολογοποιία...

Style