Franck Muller: Αέρας ανανέωσης στην μπουτίκ της Αθήνας

 

Ο κορυφαίος ελβετικός οίκος κατασκευής ρολογιών Franck Muller επανασυστήνεται στους λάτρεις της Υψηλής Ωρολογοποιίας μέσα από την ανανεωμένη μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας.

Από την ίδρυσή του το 1992 μέχρι σήμερα, ο ελβετικός οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Franck Muller μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δημιουργία των πιο όμορφων και  περίτεχνων ρολογιών. Για τον ίδιο τον Franck Muller κάθε ρολόι είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ που δείχνει το χρόνο· είναι ένα μοναδικό κράμα περίπλοκης μηχανικής με φίνα αισθητική που έχει τις ρίζες της στο καλλιτεχνικό κίνημα του Art-Deco. Από την εποχή ακόμα που ο Franck Muller δούλευε μέρα-νύχτα στο προσωπικό του εργαστήριο για να δώσει ζωή σε αυτά τα ξεχωριστά έργα τέχνης για τον καρπό, πάντρευε με μαεστρία τις παραδοσιακές τεχνικές ωρολογοποιίας με τις προοδευτικές του ιδέες.

 

FRANCK MULLER FINAL PLANS 1 1 Page 06

 

Κάθε σχέδιο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από την avant-garde σιλουέτα και τα ξεχωριστά σκαλιστά φινιρίσματα, ενώ τα μοντέλα έρχονται στην τελική τους μορφή έπειτα από αρκετά στάδια χειροποίητης επεξεργασίας από εξειδικευμένους τεχνίτες. Με το ίδιο πάθος για τελειότητα, έχουν σχεδιαστεί και οι μπουτίκ του οίκου σε όλο τον κόσμο, η κάθε μία με τη χαρακτηριστική αισθητική της, για να στεγάσουν τις πολυπόθητες συλλογές της Franck Muller από την Cintrée Curvex™ και τη Vanguard μέχρι τα συλλεκτικά αριστουργήματα της σειράς Grand Complications.

 

 

F Muller 2

 

Στην Αθήνα η μπουτίκ της Franck Muller στην ιστορική οδό Βουκουρεστίου αποτελεί από το 2004 σημείο συνάντησης των afficionados των εκλεκτικών αυτόματων μηχανικών ρολογιών, και σήμερα ολόκληρη η αριστοτεχνία του οίκου που υπάρχει μέσα μετατοπίζεται μερικά μέτρα πιο κάτω, στο ολοκαίνουριο κατάστημα. Το concept της ανανεωμένης μπουτίκ στην ελληνική πρωτεύουσα είναι εμπνευσμένο από τις νέες συλλογές της Franck Muller και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με την πλούσια κληρονομιά της ελβετικής ωρολογοποιίας μέσα από ένα σύγχρονο τεχνολογικό πρίσμα. Παράλληλα, οι συλλέκτες μοναδικών ρολογιών θα ανακαλύψουν limited edition κομμάτια ενώ εδώ θα κάνουν και την εμφάνισή τους τα κομψά boutique line κοσμήματα του οίκου που εναρμονίζονται με τις βασικές συλλογές. Δίνουμε ραντεβού εκεί!

 

FRANCK MULLER BOUTIQUE,  21 Voukourestiou Street, 10671, Athens, Greece
Tel.: (+30) 210.36.28.003 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design