The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

the art dose giorti technis

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά με την οποία καλωσόρισαν τα Χριστούγεννα, η Νίκη Καποπούλου και το «The Art Dose» στη Γλυφάδα.

Ο χώρος, διακοσμημένος κατάλληλα στο πνεύμα των ημερών, πλημμύρισε από το φιλότεχνο κοινό, που είχε την ευκαιρία να επιλέξει μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art Dose».

20.IMG 0134

Δώρα στο πνεύμα των γιορτών, αλλά και με διαχρονική διάθεση, που θα συνοδεύουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κάθε στιγμή της ημέρας και μπορείτε να βρείτε στο «The Art Dose», καθ’ όλη την εορταστική περίοδο.

1.IMG 0225

Tamara Zein, Νίκη Καποπούλου, Έμιλυ Βαφειά

Τα πολύχρωμα δέντρα, σύγχρονης αισθητικής, οι κατακκόκκινες καρδιές, που «χτυπούν» στον ρυθμό των Χριστουγέννων, τα λαμπερά αστέρια και τα πολύσπορα ρόδια που φέρνουν καλή τύχη, μαζί με τις ολόχρυσες καραμέλες, έκλεψαν την παράσταση και σκόρπισαν χαρά στους προσεκλημένους.

Όλα τα δώρα, μικρά έργα τέχνης, με την υπογραφή κορυφαίων καλλιτεχνών όπως οι: Richard Orlinski, Mr Brainwash, Punk me Tender, Alain Mimouni, Andre Monet, 2Fast, Leah Kirsch, Carla Cinciripi, Στάθης Αλεξόπουλος, Ανδρέας Ψαράκος, Δημήτρης Κοροβέσης, Αντώνης Καστρινάκης, Δημήτρης Δάλλας κ.ά.

10.IMG 0740

Σοφία Μαντούβαλου, Σεραφείμ Παπαδόπουλος

Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συνέτειναν ακόμα περισσότερο η ευχάριστη μουσική που επέλεξε o dj της βραδιάς και βέβαια οι γλυκές δημιουργίες, το κρασί και τα cocktails που έρεαν άφθονα, μαζί με τις πιο εγκάρδιες ευχές για να καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου.

20.IMG 0134

Και αυτά τα Χριστούγεννα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «The Art Dose» στη Γλυφάδα, με αποκλειστικές προτάσεις θετικής ενέργειας και μοναδικού γούστου.

17.IMG 0323

Έμιλυ Βαφειά, Ιωάννα Σιαμπάνη

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall (ισόγειο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109680505

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style