TRA DUE & Fishkardo: Με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου στην Κεφαλονιά

TRA DUE & Fishkardo lefteris lazarou kefalonia

Το ιταλικό TRA DUE & το Fishkardo με θαλασσινή κουζίνα είναι τα 2 νέα εστιατόρια που υπογράφει ο Λευτέρης Λαζάρου στo Φισκάρδο.

 To Fishkardo αποτελεί ένα κομψό εστιατόριο με θαλασσινά δημιουργικά πιάτα μπροστά στη θάλασσα που γεμίζει το καλοκαίρι με σκάφη και ιστιοπλοϊκά.

Το μενού περιλαμβάνει γευστικές δημιουργίες του βραβευμένου σεφ, κλασικές και νέες όπως Ψαρόσουπα με κρέμα μπακαλιάρου, γαρίδες, μπρινουάζ λαχανικών και φιλέτα πεσκανδρίτσας, Καρπάτσιο λαβράκι, πέρλες yuzu, μαρινάτες μπάμιες και μαρινάτο σταμναγκάθι, Καλαμάρι με πέστο βασιλικού σε φωλιά πατάτας, κονφί ντομάτας, και παρμεζάνα, Γαρίδες σκορδάτες σβησμένες με κρασί ρομπόλα και ντοματίνια και Λεμονάτο φιλέτο ψαριού με αγκινάρες, αρακά και ζωμό από πετρόψαρα.

Kefalonia Lazarou 145 copy

Την εμπειρία σας θα απογειώσουν τα εξαιρετικά κρασιά της λίστας με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα και φυσικά η υπέροχη θέα στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

Το δεύτερο εστιατόριο, το TRA DUE έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του καλού φαγητού αφού είναι η πρώτη φορά που ο Λ. Λαζάρου επιμελείται μενού σε ιταλικό εστιατόριο.

tra due 2

Βρίσκεται στην καρδιά του Φισκάρδου στην πλατεία Καββαδία του ομώνυμου ποιητή, σε ένα πανέμορφο πέτρινο διατηρητέο κτίριο που έχει ανακαινισθεί πλήρως και ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική και την αισθητική του. Στο μενού θα βρείτε fine dining κλασικά ιταλικά πιάτα, έμφαση στο κρέας και λαχανικά που προέρχονται από το κτήμα της οικογένειας των ιδιοκτητών που επιμένουν στις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας για να έχουν την αντίστοιχη ποιότητα και εξαιρετική γεύση.

tra due 3

Αντιπροσωπευτικά πιάτα στο Tra Due είναι η Καπονάτα (κολοκύθι, μελιτζάνα, σέλερι, καβουρδισμένο κουκουνάρι) με πέστο βασιλικού, η Καπρέζε με ντοματίνια, λάδι αρωματισμένο με θυμάρι, πέστο με φιστίκια Αιγίνης και μοτσαρέλα μπουφάλα, το υπέροχο Vitello tonnato με κρέμα τόνου, φρέσκα baby λαχανικά και μαρμελάδα ντομάτας, το Ριζότο με σπαράγγια, γκοργκοντζόλα και κουμκουάτ, η Καρμπονάρα με pennoni rigati και σπεκ, τα Tagliolini με λεμόνι, ντοματίνια κονφί, σάλτσα Νάπολι, φιλεταρισμένο μπαρμπούνι αρωματισμένο με βασιλικό και η εντυπωσιακή Μπιστέκα με ψητά baby λαχανικά και τρεις σάλτσες.

tra due 4

Αξίζει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα εξαιρετικά επιδόρπια, το tiramisu, panacotta με κρέμα καραμελωμένης λευκής σοκολάτας & semifreddo φιστίκι, γκανάς βύσσινο και namelaka μαστίχα.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style