Agora Bistro: Το ιδανικό σημείο συνάντησης στο ΚΠΙΣΝ

agora bistro idaniko simeio synantisis sto snfcc

Ένας πραγματικά φιλόξενος χώρος, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει μια σύγχρονη κουζίνα και να απολαύσει ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, ενώ βρίσκεται στο κέντρο της. Αυτό είναι το Agora Bistro στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Βρίσκεται σε έναν αληθινό κόμβο πολιτισμού, στο σημείο που συναντώνται η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και η Εθνική Λυρική Σκηνή. Σε αυτό το πέρασμα ανάμεσα στα δύο σημαντικά τοπόσημα του ΚΠΙΣΝ, το Agora Bistro είναι ένα φιλόξενο meeting point, ένας χώρος ιδανικός για κάθε ώρα. Μπορεί κανείς να ξεκινήσει από εδώ με ένα γευστικό πρωινό, να έρθει το μεσημέρι για lunch break, μια επαγγελματική συνάντηση, ή ακόμα και να κλείσει την ημέρα του με ένα δείπνο μπροστά στο κανάλι και τα χορογραφημένα συντριβάνια.

Agorabistro SNFCC 2

Το μενού του Agora Bistro έχει βάση δύο αγαπημένες κουζίνες, την ιταλική – ριζότο, pinsa, ζυμαρικά – και βέβαια την ελληνική κουζίνα, στην οποία έχει έμφαση το νέο μενού.

Agorabistro SNFCC 4

Για την καλοκαιρινή περίοδο μπορείτε να επιλέξετε ένα ελαφρύ μεσογειακό γεύμα, μια ποικιλία τυριών, γευστικά σνακ όπως Μπρουσκέτες με ψωμί από προζύμι, μαριναρισμένη ντομάτα και κρέμα από ξυνομυζήθρα Κρήτης ή Μιλφέιγ λαχανικών με λαχανικά εποχής, σάλτσα ντομάτας, ανθότυρο, κρέμα τυριών και πέστο βασιλικού και δροσερές, ολόφρεσκες σαλάτες όπως την ανάμεικτη με σαλατικά εποχής, ξινόμηλο, ντοματίνια, κατσικίσιο τυρί, λούζα Τήνου, κάσιους και βινεγκρέτ από άγριο μύρτιλο.

Agora bistro 3

Οι νέες προτάσεις στο Agora bistro προσφέρουν τη δυνατότητα για ένα ωραίο δείπνο με πιάτα όπως Ριζότο με λεμονοθύμαρο και τσιπς παρμεζάνας, Κριθαρότο με γαρίδες και ντομάτα, Φιλετίνια κοτόπουλου με κινόα, λαχανικά γλασέ και ντοματίνια και τα παραδοσιακά ζυμαρικά Σιουφικτά με κοτόπουλο και κρέμα μετσοβόνε. Θα βρείτε φυσικά vegetarian και vegan επιλογές όπως falafel burger, Σπαγγέτι με ντομάτα, βασιλικό και νιφάδες από μαύρο σκόρδο και Steak καλαμπόκι.

Agora bistro 2

Η κάβα του Agora Bistro δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα και προσφέρει επιλογές από κάθε περιοχή της Ελλάδας. Ιδανικές για να συνοδεύσει κανείς το κρασί του οι ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών.

Agorabistro SNFCC 3

To ΚΠΙΣΝ έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα μοναδικό κέντρο πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του Renzo Piano έχει δημιουργήσει ένα ακόμα σημείο αναφοράς στον αστικό ιστό της πόλης, ένα σημείο που προτιμούν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της Αθήνας. Απόλυτα εναρμονισμένο με αυτό το περιβάλλον, το Agora Bistro  είναι ένας χώρος που αγαπάει το σύγχρονο design, ένας χώρος για όλους, που έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί ώστε να είναι πλήρως προσβάσιμος από ΑμεΑ, ενώ διαθέτει και πάρκινγκ. Διεθνείς επισκέπτες, καλλιτέχνες, νεανικές παρέες και οικογένειες (για τα παιδιά υπάρχει ειδικό kids’ menu) βρίσκουν στο Agora Bistro το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν μια σύγχρονη κουζίνα με μεσογειακές αναφορές κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Agora bistro 4

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style