Φεστιβάλ Τεχνών Rolex: Για πρώτη φορά στην Αθήνα

Rolex Arts Festival proti fora stin athina

Η Rolex γιορτάζει την 20ή επέτειο του Προγράμματος Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative και τη διαχρονική δέσμευσή της στις τέχνες ανά τον κόσμο.

Rolex arts festival 1

Για πρώτη φορά, η Rolex θα φέρει στην Αθήνα αυτό το πρόγραμμα, μαζί με δεκάδες από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στον κόσμο που διαπρέπουν στην τέχνη τους, γιορτάζοντας την κληρονομιά 20 ετών mentoring.

Rolex arts festival 3

Για πάνω από μισό αιώνα, η Rolex έχει συνεργαστεί με ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στον κόσμο, καθώς και με κορυφαίους θεσμούς του πολιτισμού, ώστε να τιμήσει την αριστεία και να συνεισφέρει στη συνεχή καλλιτεχνική κληρονομιά, δημιουργώντας σύνδεσμο ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Rolex arts festival 4

Φεστιβάλ Τεχνών Rolex, για πρώτη φορά στην Αθήνα 26-28 Μαΐου

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ

Rolex arts festival 5

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ
Το Φεστιβάλ Τεχνών Rolex που καλύπτει τον χορό, το θέατρο, τη μουσική, τον κινηματογράφο, την αρχιτεκτονική, τις εικαστικές τέχνες και τη λογοτεχνία και προβάλλει μια γενιά εξαιρετικών διεθνών καλλιτεχνών που έχουν προωθήσει τη δουλειά τους με την υποστήριξη της Rolex θα παρουσιαστεί στο κοινό από 26 έως 28 Μαΐου.

Rolex arts festival 6

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Τεχνών ROLEX.

Ένα ειδικό προφεστιβαλικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στους κατοίκους της Αθήνας και διαρθρωμένο έτσι ώστε να προωθήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των Ελλήνων καλλιτεχνών, των επαγγελματιών των τεχνών και των νέων ανθρώπων θα παρουσιαστεί από 22 έως 25 Μαΐου.

Rolex arts festival 7

Παραστάσεις, εκθέσεις, αναγνώσεις, προβολές, εγκαταστάσεις και συζητήσεις θα μοιράζονται τα επιτεύγματα και τις συνεχιζόμενες δημιουργικές σχέσεις των προστατευομένων και των μεντόρων της Rolex που ξεπερνούν τους 60. Γεμίζοντας καλλιτεχνικές σκηνές, γκαλερί και δημόσιους χώρους σε εννέα χώρους στην Αθήνα– το λίκνο των τεχνών και της γνώσης – για μια ολόκληρη εβδομάδα, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και εκδηλώσεις, το Φεστιβάλ Τεχνών Rolex θα αποτίσει φόρο τιμής στο Πρόγραμμα Rolex για την Καλλιτεχνική Καθοδήγηση, καθώς γιορτάζει την 20η επέτειό του.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Daydreaming in Kéa - Η έκθεση του Παύλου Χαμπίδη…

Το One&Only Kéa Island ανακοινώνει την έκθεση «Daydreaming in Kéa», μια μοναδική εικαστική σύνθεση του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο 2o στάδιο υλοποίησης μπαίνει το πρόγ…

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο χρόνο του προγράμματος «Καμία...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες της OMEGA…

Η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν τελειώσει, οι αθλητές είναι έτοιμοι...

Style