TSOURANI: Υψηλή Ραπτική στα μέτρα σας

Tsourani ypsili raptiki sta metra sas

Το atelier TSOURANI που το όνομα του είναι συνώνυμο με την πρωτοπορία και το στυλ στο χώρο της μόδας σας παρουσιάζει τις πιο επίκαιρες συλλογές. Λαμπερές δημιουργίες με τον αέρα της διακριτικής πολυτέλειας και της κομψότητας.

Μπορείτε να παραγγείλετε το νυφικό ή την τουαλέτα ή τα cocktail φορέματα σας βάσει των προσωπικών σας προτιμήσεων. Η ίδια η κα Tsourani θα το επιβλέψει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επισκεφθείτε το ατελιέ κατόπιν ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα τελευταία μοντέλα. Για να ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει συζητώντας θα μπορείτε να ανανεώσετε και να επιτύχετε ένα καινούργιο στυλ.

Η γνωστή στο ελληνικό κοινό σχεδιάστρια Tsourani, δίνει στο ατελιέ της τέσσερα χαρακτηριστικά που του δίνουν τη δυνατότητα να ξεχωρίζει απο άλλες εταιρείες στο χώρο της μόδας

Μπορεί να κατασκευάσει δημιουργίες σε μεγέθη απο small μέχρι XL.

atelier tsourani 2

Εκτελεί παραγγελίες ακριβώς για το σωματότυπο σας. Παράλληλα υλοποιεί δημιουργίες στο στυλ που εσείς έχετε επιλέξει, σας κάνει να νοιώθετε όμορφα και δεν το αποχωρίζεσθε.

Εξυπηρετείστε πολύ φιλικά και όχι εμπορικά. Η κ. Τσουρανη θα σας αποτρέψει από μια άστοχη επιλογή, φιλικά και όχι με γνώμονα το κέρδος.

Προσιτή πολυτέλεια συνυφασμένη με την υψηλή υπεροχή που κάθε γυναίκα αναζητά στην εμφάνιση της.

Μια μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και σχέδια προσαρμοσμένα για το κάθε σώμα, και το κάθε στυλ, που θα εντυπωσιάσουν όλες εσάς. Δημιουργίες για κάθε ηλικία, και περίσταση και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που θα σας κάνουν ξεχωριστή και σαγηνευτική.

atelier tsourani 4

Φορέματα cocktail, φορέματα βραδινά ή αλλιώς επίσημα, φορέματα midi ή maxi, σε στενή ή σε φαρδιά γραμμή, φορέματα για κάθε τύπο γυναίκας, στα μέτρα σας, προσαρμόζοντας την καλαισθησία και την μόδα στο σώμα σας.

Επίσημα ρούχα βραδινά ή απογευματινά κατάλληλα για όλες εσάς που θέλετε να λάμπετε και να είσαστε ξεχωριστές στις εξόδους σας.

Ρομαντικά νυφικά, αέρινα. Νυφικά με δαντέλλα, Νυφικά με ….. Νυφικά για πολιτικό γάμο ή φορέματα τουαλέττες για πολιτικό γάμο.

Υψηλή ραπτική με απαράμιλλο στυλ και εφαρμογή, που θα σας εντυπωσιάσουν και κυρίως θα σας προσφέρουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

atelier tsourani 6

Μοναδικές δημιουργίες, που τονίζουν καλαίσθητα το σώμα και τον χαρακτήρα κάθε κυρίας, ενώ αφήνουν το στίγμα τους σε κάθε εμφάνιση. Για την μητέρα ή την κουμπάρα που επιθυμεί να συνοδεύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, για την μέλλουσα νύφη θρησκευτικού ή πολιτικού γάμου, αλλά και για όλες εσάς που σας αρέσει να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση, οι δημιουργίες της Κας Σαμπρίνας Τσουράνη θα σας κερδίσουν.

Ντε πιες σύνολα βραδινά ή απογευματινά, σύνολα με χαρακτήρα και στυλ που αντιπροσωπεύουν πλήρως την προσωπικότητα κάθε κυρίας από εσάς.

Όλα τα ενδύματα μας είναι κατασκευασμένα από υφάσματα όπως τα μετάξι/silk, soie sauvage, ταφτα/taffeta, σατέν/satin, μουσελίνα, chiffon, ζωρζετα/georgette, ντουπιον/dupioni, Mikado, shantung σε συνδυασμό με χειροποίητα κεντήματα, με δαντέλες Γαλλίας αλλά και άλλες δημιουργίες, που θα σας ικανοποιήσουν.

atelier tsourani 7

Μοναδικές δημιουργίες που τονίζουν καλαίσθητα το σώμα και το χαρακτήρα της κυρίας που το φοράει. Τα ενδύματα – δημιουργίες της σχεδιάστριας Sabrina Tsourani αφήνουν το στίγμα τους σε κάθε εμφάνιση. Μια πλούσια συλλογή που αποτελείται από τις πρόσφατες τάσεις -trends- Νυφικών.

Νυφικό φόρεμα στο Atelier Tsourani - Ατελιε Τσουράνη. Τα πιο ρομαντικά, αέρινα Νυφικά από ολομέταξα υφάσματα σαντιγυ Chantilly κ κηπούρ Guipure Δαντέλλες, chiffon/σιφον, οργάντζα μεταξωτή, τούλι μεταξωτό και ότι άλλο απαιτεί η Υψηλή Ραπτική.

Φόρεμα ή Νυφικό πολιτικού γάμου για το γάμο σας στο Δημαρχείο. Το Atelier Tsourani - Ατελιε Τσουράνη παρουσιάζει τον τύπο τουαλέτας απλής για πολιτικό γάμο maxi / cocktail έχουν την απλότητα που χρειάζεται η ώρα και το περιβάλλον του πολιτικού γάμου.

Τα υφάσματα είναι προσαρμοσμένα με το σχέδιο του φορέματος όπως chiffon/σιφον, ρασμιρ, ολομέταξα σατεν πάντα με την επίβλεψη της σχεδιάστριας Sabrina Tsourani.

Φόρεμα για την κουμπάρα. Το Atelier Tsourani - Ατελιε Τσουράνη παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ειδικά για την κουμπάρα γιατί εδώ υπάρχει σύμβουλος που θα σας οδηγήσει ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο θα παρευρεθείτε. Δηλαδή το χρώμα, το στυλ και το ύφασμα. Εκτός από τα μοντέλα που θα δειγματιστείτε μπορείτε αν το επιθυμείτε να ραψετε για το δικό σας σωματότυπο αυτό που έχετε υπόψη σας ότι θα επιθυμούσατε να φορέσετε. Στο χώρο θα βρείτε όλες τις τάσεις της μόδας των Ευρωπαϊκών collection. 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style