Kokkoris Optics: Στηρίζει ενεργά τον σύλλογο Θυάτειρα

Kokkoris Optics stirizei ton syllogo Thyateira

Ο όμιλος Κόκκορη ιεραρχεί πολύ ψηλά την εταιρική κοινωνική ευθύνη για αυτό κάθε χρόνο συμμετέχει σε πλήθος φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων που έχουν στόχο να στηρίξουν τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Ο όμιλος Κόκκορη, στηρίζει ενεργά τον σύλλογο Θυάτειρα.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα είναι ένα φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό σωματείο με πολυδιάστατη δράση, που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος όλων των Ελλήνων της διασποράς με τη Μητέρα πατρίδα.

Παράλληλα συνδράμει και υποστηρίζει, σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη 30/03/2023, ο όμιλος Κόκκορη, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση-αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος Θυάτειρα με την Περιφέρεια Αττικής στο θέατρο Παλλάς με στόχο την στήριξη των ατόμων τρίτης ηλικίας . Στην εκδήλωση αυτή, ερμήνευσαν τραγούδια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα ο Αντώνης Ρέμος, η ΄Ελενα Παπαρίζου και συμμετείχαν ο Σπύρος Κλείσσας και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

  thyateira2 31 03

Ο όμιλος Κοκκορη θέτει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης προς το συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης και το αποδεικνύει με πράξεις.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style