RITZI: Aπόλυτος shopping προορισμός για τον σύγχρονο άνδρα

ritzi apolytos shopping proorismos gia ton sygxrono andra

Το νεοκλασικό στη γωνία Κανάρη και Σόλωνος ήταν ανέκαθεν συνυφασμένο με τη μόδα στην συνείδηση των Αθηναίων, καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή όπου "συχνάζουν" τα καλύτερα brands.

ritzi ondeck 5

Πριν από λίγο καιρό, το ξεχωριστό αυτό κτήριο του Ernest Ziller ανακαινίστηκε πλήρως, και με την επωνυμία RITZI στεγάζει πλέον μεγάλα ονόματα της ανδρικής μόδας, όπως μεταξύ άλλων τις πλήρεις συλλογές των οίκων Brioni, Corneliani CC, RRD sportswear, Mc2 Saint Barth, Briglia 1949 και τα υποδήματα Doucal's.

ritzi ondeck 1

Στο Κολωνάκι, την περιοχή που παραμένει κέντρο της μόδας, η boutique RITZI, με αποκλειστικές συνεργασίες από την Ιταλία και με δύο εξειδικευμένους στυλίστες γάμου στην ομάδα της, ξεχωρίζει για τις luxury προτάσεις της σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της ανδρικής μόδας.

ritzi ondeck 3

Με σεβασμό στον καταναλωτή και τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, το RITZI αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με ποιοτικά κομμάτια και value for money επιλογές, τόσο για καθημερινές και για επαγγελματικές εμφανίσεις, όσο και για special events, όπως γάμοι, βαφτίσεις και ειδικές περιστάσεις.

ritzi ondeck 2

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style