Συλλεκτικά CHARMing Socks για καλό σκοπό

Charming socks mazi gia to paidi Kalogirou

Έξι σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό σχεδιάζουν 12 συλλεκτικά ζευγάρια CHARMing Socks σε συνεργασία με την KALOGIROU και στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στο πλαίσιο της ενέργειας “Ζεστά πόδια - Ζεστή καρδιά ” σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design σε συνεργασία με την KALOGIROU δημιούργησαν δώδεκα μοναδικά σχέδια αποκλειστικά για το «Μαζί για το Παιδί» τα οποία αποτυπώθηκαν σε μία συλλογή “Charming Socks” και διατίθεται αποκλειστικά από την KALOGIROU.

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί, σε συνεργασία με τη νεότερη γενιά εθελοντών της, αγκαλιάζουν την ενέργεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Together we Create”. To “Together we Create” είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας, η πρωτοβουλία «Together we Create”, δημιουργεί προστιθέμενη αξία και φέρνει κοντά στην Ένωση, νέους που θέλουν να συμβάλλουν στους σκοπούς της, με το δικό τους τρόπο.


Charming Socks for Mazi gia to Paidi 15 1

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η στήριξη του πολυσήμαντου έργου που πραγματοποιεί καθημερινά η Ένωση ώστε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της χώρας μας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Οι σπουδαστές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση με ενθουσιασμό και έγιναν μέρος του παζλ της καρδιάς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Οι δημιουργίες αυτές μετουσιώνουν την γραφιστική τέχνη σε μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και καλοτυχίας. Σχέδια αποτυπωμένα σε δώδεκα μοναδικά ζευγάρια με έμπνευσή από σύμβολα της αρχαιότητας, της τύχης, της προστασίας και της αναγέννησης.

Η Βασιλική Δουρουκλάκη εμπνέεται από το γαλλικό γούρι προστασίας, τις κούκλες “Nenette & Rintintin” ενώ η Έλενα Κωνσταντινίδη ενώνει πολιτισμούς και κουλτούρες παρουσιάζοντας την τύχη και την προστασία με μορφή “Μαύρη Γάτας και Μπλε Ματιού”. Μέσω της τέχνης του “Οριγκάμι”, η Πηνελόπη Λυκογιάννη οπτικοποιεί τα ιερά πουλιά - γερανούς της Ιαπωνίας για τύχη και πραγματοποίηση επιθυμιών. Η Κλέστα Λεκάϊ εύχεται τύχη, υγεία και μακροζωία αποτυπώνοντας σύμβολα όπως ο “Σκαραβαίος, η Λιβελούλα,η Χελώνα,η Μέλισσα, ο Βάτραχος & η Πασχαλίτσα”. Η ευημερία και η αναγέννηση έχει τη μορφή της “Μέλισσας” για τη Ναταλία Κουρσούμη με δυο διαφορετικά σχέδια αφιερωμένα αποκλειστικά σε εκείνη. Tο “Τετράφυλλο Τριφύλλι”, ένα διεθνές σύμβολο καλοτυχίας και φυλακτό, το οποίο αποδίδει η Αφροδίτη Τσοντάκη σε ιδιαίτερους τόνους.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των συλλεκτικών Charming Socks θα διατεθούν για την ενίσχυση της τηλεφωνικής Γραμμής 11525 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» η οποία προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Charming Socks for Mazi gia to Paidi 16

Με την πλήρη υποστήριξη της KALOGIROU, ως αποκλειστικό κανάλι πώλησης και προώθησής τους στα φυσικά καταστήματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalogirou.com, η συλλεκτική σειρά των “Charming Socks” τοποθετείται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, ανάμεσα σε προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά το Κολλέγιο Βακαλό και όλους τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους, την εταιρεία KALOGIROU καθώς και όλους όσους αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, από την πρώτη στιγμή.

Από την πλευρά του Κολλεγίου Βακαλό, την εποπτεία είχαν ο υπεύθυνος του Τομέα Γραφιστικής καθηγητής Μιχάλης Γεωργίου και η καθηγήτρια Κατερίνα Φωτεινοπούλου. Συμμετείχαν οι σπουδαστές/άστριες E.N. Αλευροφά, K. Αναστασίου, Λ. Γεωργίου, Ν. Γιαννιός, Β. Δουρουκλάκη, Χ. Δρίτσας, Γ. Ζαβάκος, Π. Ζαμάνης, Ν. Καλογεροπούλου, Δ.-Α. Καραγιάννη, Β. Καρακυριάκου, Β. Κατσίβας, Α.Α. Κοκκίνου, Α. Κοντογιάννη, Ν. Κουρσουμή, Ν. Κύπι, Ε. Κωνσταντινίδη, Κ. Λέκαϊ, Μ. Λουλούδη, Π. Λυκογιάννη, Σ. Μαύρος, Μ.-Μ. Μπογιατζοπούλου, Α.-Μ. Μπουντή, Σ. Μπούσμπουρας, Α.-Χ. Νίκα, Π. Νικόλλι, Δ. Πανάγου, Δ. Σπυράτου, Α. Σπύρου, Α. Σταματοπούλου, Χ. Σωφρόνη, Κ. Τζανακάκη, Μ. Τικάι, Α. Τρομπούκη, Α. Τσοντάκη, Β. Χαχάμη.

Charming Socks for Mazi gia to Paidi 13

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style