Roche Bobois: The Exceptional Days 4 - 21 Νοεμβρίου 2022

Roche Bobois The Exceptional Days

Τεχνογνωσία, δημιουργικότητα, καινοτομία: Ο γαλλικός οίκος Roche Bobois παρουσιάζει νέα μοντέλα, νέες αποχρώσεις και χρησιμοποιεί νέους συνδυασμούς υλικών για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022.

Ο καναπές Blogger 3 από τους Roberto Tapinassi & Maurizio Manzoni ανανεώνεται για μια ακόμη πιο άνετη, διαχρονική και χαλαρή αισθητική και εμπειρία και ο εξ ολοκλήρου χειροποίητος, εμβληματικός καναπές Bubble του Sacha Lakic συνεχίζει να εμπνέει τη δημιουργία νέων ελαστικών υφασμάτων ικανών να ταιριάξουν απόλυτα στα στρογγυλά του σχήματα.

Ο μπουφές Polygonia του Giacomo Garziano είναι ένας εξαιρετικά σχεδιασμένος μπουφές που μοιάζει με γλυπτό. Με έμπνευση από την πεταλούδα του Αμαζονίου Polygonia Zephus συνδυάζει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, όπως ένα έργο τέχνης, και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό.

Η Roche Bobois συνδυάζει τη δεξιοτεχνία με τη δημιουργικότητα και τη τεχνολογία αιχμής για να δημιουργήσει νέα έπιπλα, καθιστικά, φωτιστικά και διακοσμητικά που ανταποκρίνονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Επισκεφτείτε το κατάστημα Roche Bobois, φανταστείτε ένα lifestyle που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς και επωφεληθείτε από τις Exceptional Days και τις εξαιρετικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style