Παρουσίαση της νέας σειράς γυναικείων ρολογιών της Audemars Piguet

Η εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας, Audemars Piguet, παρουσίασε στην ανακαινισμένη της boutique, στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου 21, τη νέα σειρά γυναικείων ρολογιών με τίτλο «Lady Royal Oak 33mm with Diamonds».

Ο Gian Lucio Vaona, αντιπρόσωπος της Athina Prestige, εταιρείας που εκπροσωπεί την Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο, υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της εταρείας στην boutique, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες συλλογές Audemars Piguet καθώς και να θαυμάσουν μοναδικές δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας. About Audemars Piguet
 Η boutique Audemars Piguet αντανακλά την παγκόσμια φιλοσοφία της εταιρείας η οποία βασίζεται τόσο στην πολιτιστική κληρονομιά της αλλά και στην καλαισθησία της.

audemars pigeut1 1 resize

Η εταιρεία Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρα των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars and Piguet). Από το 1875, η εταιρεία έχει γράψει μερικά από τα ομορφοτερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιίας ανάμεσά τους και πάρα πολλές καινοτομίες. Στην πόλη Vallée de Joux, δημιουργούνται αναρίθμητα αριστουργήματα σε συλλεκτικές εκδόσεις που ενσωματώνουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό τελειώτητας και περιλαμβάνουν daring sporty models, κλασικούς και παραδοσιακούς χρονιγράφους,υπέροχα ρολόγια-κοσμήματα για τις κυρίες καθώς και μοναδικές δημιουργίες. 

audemars pigeut resize

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style