Παρουσίαση της νέας σειράς γυναικείων ρολογιών της Audemars Piguet

Η εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας, Audemars Piguet, παρουσίασε στην ανακαινισμένη της boutique, στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου 21, τη νέα σειρά γυναικείων ρολογιών με τίτλο «Lady Royal Oak 33mm with Diamonds».

Ο Gian Lucio Vaona, αντιπρόσωπος της Athina Prestige, εταιρείας που εκπροσωπεί την Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο, υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της εταρείας στην boutique, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες συλλογές Audemars Piguet καθώς και να θαυμάσουν μοναδικές δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας. About Audemars Piguet
 Η boutique Audemars Piguet αντανακλά την παγκόσμια φιλοσοφία της εταιρείας η οποία βασίζεται τόσο στην πολιτιστική κληρονομιά της αλλά και στην καλαισθησία της.

audemars pigeut1 1 resize

Η εταιρεία Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρα των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars and Piguet). Από το 1875, η εταιρεία έχει γράψει μερικά από τα ομορφοτερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιίας ανάμεσά τους και πάρα πολλές καινοτομίες. Στην πόλη Vallée de Joux, δημιουργούνται αναρίθμητα αριστουργήματα σε συλλεκτικές εκδόσεις που ενσωματώνουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό τελειώτητας και περιλαμβάνουν daring sporty models, κλασικούς και παραδοσιακούς χρονιγράφους,υπέροχα ρολόγια-κοσμήματα για τις κυρίες καθώς και μοναδικές δημιουργίες. 

audemars pigeut resize

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style