Το A+D Bar του Divani Apollon Palace & Thalasso

Με άκρως κεφάτη διάθεση και ξεχωριστές μουσικές κατευθύνσεις υποδέχεται τα βράδια του φθινοπώρου το A+D Bar του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, αποτελώντας ασυναγώνιστη επιλογή για τους λάτρεις της μαγευτικής Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον μοναδικής κομψότητας με προσοχή στη λεπτομέρεια και το μοντέρνο design, τοA+D Bar καλωσορίζει τους επισκέπτες του και υπόσχεται μια σεζόν που θα απογειώσει τις αισθήσεις. Το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Νοτίων Προαστίων συνεχίζει τις επιτυχημένες live βραδιές από Πέμπτη έως Κυριακή, με το πιάνο να συνοδεύει μελωδικές φωνές που θα εντυπωσιάσουν, ερμηνεύοντας μοναδικά ατμοσφαιρικές επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα μοντέρνα κοκτέιλ και εκλεκτά finger food που προτείνει το A+D Bar, το οποίο παραμένει σταθερό στην εξαιρετική γαστρονομική του ποιότητα, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο χαρακτήρα του πολυτελούς ξενοδοχείου.

DivaniHotel 1 resize

Κατάλληλο για όσους αναζητούν ένα στέκι που να συνδυάζει ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με λαχταριστές επιλογές για τους υπέρμαχους του καλού φαγητού, το A+D Bar κερδίζει το στοίχημα και δεν στέκεται μόνο εκεί, αλλά χαρίζει ενθουσιώδεις στιγμές διασκέδασης με την καλύτερη μουσική, εκτοξεύοντας τις βραδιές του φθινοπώρου.
Από χαλαρές συναντήσεις στο κλείσιμο της ημέρας μέχρι παρεΐστικεςανταμώσεις με απογειωτική διάθεση που κρατάει μέχρι αργά, το A+D Bar θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά αποτελώντας το ιδανικό σημείο συνάντησης στα νότια της Αθήνας.

Divani Apollon Palace & Thalasso
Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

divani apollon 2 resize

 


Tηλ. κρατήσεων: 210.8911100
Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα
Ωράριο: Καθημερινά 8 μ.μ. - 2 π.μ.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style