Το Luxury Concierge Desk στο Zonars

Το Luxury Concierge Desk στο Zonars

Σε μια εκπληκτική βραδιά, κατάμεστη από κόσμο, πραγματοποιήθηκε στο Zonars το κάλεσμα για το Luxury Concierge Desk, το οποίο αποτελεί το κεντρικό Concierge της πόλης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Miltos Kambourides Marina Vernicos Chrysanthos Panas Elena Syrakas 

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι θαμώνες τους Zonars καθώς και επώνυμοι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το δυναμικό παρών στην παρουσίαση της Luxury Concierge και στις υπηρεσίες της που περιλαμβάνουν last minute bookings σε εστιατόρια διεθνούς φήμης, οργάνωση ταξιδιών, πρόσβαση σε Events, personal shopping κ.α., πάντα με γνώμονα την ποιότητα.

asjalp2

(l-r) Dr. John & Dimitra Coustas, Giannis Stasinopoulos

Το Luxury Concierge Desk είναι εγκατεστημένο στον χώρο του Zonars, λειτουργεί σε καθημερινή βάση και αποτελεί μια καινοτομία σε διεθνές επίπεδο... “Αν υποθέσουμε ότι η πόλη μας είναι ένα ξενοδοχείο, το Zonars αποτελεί το Lobby του και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υπηρεσίες Conierge”. Η εξειδικευμένη ομάδα της Luxury Concierge με την πολύχρονη εμπειρία της από τις εγκαταστάσεις του Αστέρα Βουλιαγμένης είναι η πλέον κατάλληλη στη διαχείριση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

asjalp3

Στην βραδιά ήταν χορηγοί το χαβιάρι Thesauri, το πρώτο ελληνικό πιστοποιημένο χαβιάρι ποικιλίας Ossetra από ρωσικό οξύρριγχο, κορυφαίο προϊόν της Luxury Greek Products και η champagne D. Rock, η οποία ξεχωρίζει εξαιτίας της χειροποίητης εντυπωσιακής χρυσής φιάλης, κάνοντας την μοναδική.

asjalp4

Giannis Stasinopoulos, Managing Partner Luxury Group, Farid Monib, Ambassador of Egypt to Greece,  Dr. Abdel Monem El Sawy

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Sustainable Cocktail Challenge Sessions!

Τι είναι το Flor De Caña Sustainable Cocktail Challenge?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style