Η Volvo χορηγός του Delphi Economic Forum 2017

Στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης εκδηλώσεων υψηλού κύρους με διεθνή απήχηση, η Volvo είναι και εφέτος χορηγός του Οικονομικού Forum των Δελφών (Delphi Economic Forum), που διοργανώνεται στους Δελφούς, το τετραήμερο 2-5 Μαρτίου.

Σκοπός του Forum, το οποίο πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, είναι να συγκεντρώσει κάτω από μία «κοινή στέγη» εξέχουσες προσωπικότητες της διανόησης, της πολιτικής αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου. Η επιλογή του χώρου κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πρόκειται για τον ίδιο γεωγραφικά χώρο που πριν από 27 περίπου αιώνες συγκλήθηκε η Δελφική Αμφικτιονία.

Την έναρξη των εργασιών του Forum θα κηρύξει ο Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες από το διεθνή και εγχώριο πολιτικό, οικονομικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο. Στο εφετινό Delphi Economic Forum περισσότεροι από 100 διακεκριμένοι ομιλητές σε δεκάδες διαφορετικές θεματικές ενότητες αναμένεται να καταθέσουν τις ανησυχίες αλλά και τις δημιουργικές τους προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της ηπείρου μας.

avolopel2

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανάμεσα σε άλλες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, κ. Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ, η οποία πάντα επιτυγχάνει όχι μόνο να τονίζει με επιχειρήματα τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Ελλάδας αλλά και να καταδεικνύει με ιστορικά στοιχεία την άρρηκτη συνέχεια αυτού του χαρακτήρα στο πέρασμα των αιώνων.

avolopel3

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ

Για τις ανάγκες του Delphi Economic Forum η Volvo Car Hellas θα διαθέσει ένα στόλο από μοντέλα της Σειράς 90, ήτοι Volvo XC90, S90 και V90. Πολλοί από τους υψηλούς προσκεκλημένους και διακεκριμένους ομιλητές του Delphi Economic Forum θα έχουν την ευκαιρία να μετακινηθούν προς και από τους Δελφούς με ασφάλεια και άνεση, βιώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία της κορυφαίας πολυτέλειας που προσφέρει τα νέα μοντέλα της Volvo.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Sustainable Cocktail Challenge Sessions!

Τι είναι το Flor De Caña Sustainable Cocktail Challenge?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style