Η IWC Schaffhausen και το Ίδρυμα Laureus Sport for Good στην Κύπρο

Η IWC Schaffhausen και το Ίδρυμα Laureus Sport for Good επισκέφθηκαν την Κύπρο, για να γιορτάσουν μαζί με την Κύπρια μαθήτρια Ελένη Παρτάκη, τη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού για παιδιά που διοργάνωσε η IWC.

To σχέδιό της, που απεικονίζει κορίτσια και αγόρια να παίζουν μπάλα μαζί, είναι σκαλισμένο στο πίσω μέρος της κάσας του Portofino Automatic Moon Phase 37 Έκδοση “Laureus Sport for Good Foundation”.

Η Tamika Catchings, η Αμερικανίδα θρύλος των σπορ και μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του WNBA και η Ελένη Παρτάκη, βρέθηκαν μαζί σε ένα γήπεδο του μπάσκετ για να γιορτάσουν τη νίκη της Ελένης στον περσινό διαγωνισμό ζωγραφικής της IWC με θέμα «Ώρα για Σπορ». «Ειλικρινά, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι το σχέδιο μου θα μπορούσε να κερδίσει. Νόμιζα ότι οι κριτές δε θα μπορούσαν να κατανοήσουν το νόημα που κρύβεται πίσω από αυτό και πόσο μεγάλη σημασία έχει για μένα. Ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ένωση όλων των κατοίκων της Κύπρου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την Tamika και να την ακούσω να μιλάει για τις επιτυχίες της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Ήταν για μένα μια μεγάλη πηγή έμπνευσης», σχολίασε η Ελένη.

athlipaig2

 

«Πολλά παιδιά και έφηβοι που μεγαλώνουν στην Κύπρο αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, λόγω της διχοτόμησης του νησιού.

Το σχέδιο της Ελένης Παρτάκη αναδεικνύει πολύ όμορφα τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός μπορεί να χτίσει εποικοδομητικές σχέσεις και να ξεπεράσει πολλές γενεές δυσπιστίας. Το project στο οποίο συμμετείχε η Ελένη αποτελεί την επιτομή των βασικών αρχών του Ιδρύματος Laureus Sports for Good, αρχές τις οποίες η IWC έχει επίσης θέσει στη βάση της μακρόχρονης δέσμευσής της για την βελτίωση της κοινωνίας», δήλωσε ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen.

H Ελένη συμμετέχει στο Peace Players International, ένα project που υποστηρίζεται από το Laureus και το οποίο ενθαρρύνει Ελληνοκύπρια και Τουρκοκύπρια αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε κοινούς αγώνες μπάσκετ. Η Ελένη ήταν η νικήτρια του ετήσιου διαγωνισμού ζωγραφικής για μικρά παιδιά και εφήβους που διοργανώνει η IWC στο πλαίσιο των δράσεων του ιδρύματος. Μια εξειδικευμένη κριτική επιτροπή αξιολογεί τις συμμετοχές και επιλέγει το νικητή. athlipaig3

Το σχέδιο της Ελένης, που δείχνει αγόρια και κορίτσια να παίζουν μαζί με μια μπάλα, βρίσκεται σκαλισμένο στο πίσω μέρος του Portofino Automatic Moon Phase 37 Έκδοση “Laureus Sport for Good Foundation”, το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 1.500 τεμαχίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ρολόι αυτό αποτελεί τη δέκατη ειδική έκδοση της IWC για τη στήριξη του ιδρύματος Laureus Sport for Good. Το σκάλισμα στο πίσω μέρος της κάσας υπενθυμίζει ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την υποστήριξη διάφορων κοινωνικών δράσεων του ιδρύματος. Η IWC αποτελεί Global Partner του Laureus Sport for Good από το 2005.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Sustainable Cocktail Challenge Sessions!

Τι είναι το Flor De Caña Sustainable Cocktail Challenge?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

Style