Οικογειακά ανοιξιάτικα τριήμερα στο The Westin Resort Costa Navarino

westin1

Το The Westin Resort Costa Navarino, αγαπημένος οικογενειακός προορισμός παρουσιάζει το Westin Family, ένα νέο πρόγραμμα σχεδιασμένο για τις ανάγκες των σύγχρονων οικογενειών που ταξιδεύουν.

Οι διάφοροι συνδυασμοί και η συχνά διευρυμένη σύνθεση με την οποία ταξιδεύουν πλέον οι μοντέρνες οικογένειες – παιδιά, παππούδες, ξαδέλφια, θείοι – δημιουργούν νέες συνθήκες και απαιτήσεις στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Όλο και περισσότερες οικογένειες αντιλαμβάνονται τις διακοπές ως ευκαιρία για δραστηριότητες και περιπέτειες, ανακάλυψη νέων προορισμών και πολιτισμών. Επιπλέον, οι επιθυμίες και οι ανάγκες των νεώτερων μελών καθορίζουν πλέον σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς των οικογενειακών διακοπών. Οι μικροί ταξιδιώτες του σήμερα τοποθετούν ψηλά τον πήχυ για την επόμενη γενεά των kids club καθώς είναι σχεδιαστικά και τεχνολογικά καταρτισμένοι, οικολογικά ευαισθητοποιημένοι και πολιτισμικά συνδεδεμένοι.

Το Westin, ένα brand σταθερά εστιασμένο στο ευ ζήν, απαντά στην πρόκληση με το πρόγραμμα Westin family, που με κεντρική ιδέα την «παγκόσμια γλώσσα του παιχνιδιού», μια γλώσσα που δεν γνωρίζει σύνορα ή περιορισμούς, επιχειρεί να αποτελέσει ένα όχημα εξερεύνησης, μάθησης, ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων, έκφρασης ιδεών και οικοδόμησης σχέσεων.

Πλήθος διαδραστικών δραστηριοτήτων μέσα και έξω από τα Westin kids club αναβαθμίζουν τη σχέση των παιδιών με τη φύση και το φυσικό περιβάλλον και επαναπροσδιορίζουν την έννοια των διακοπών τους: οι εποχές που τα παιδιά περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους σε χώρους με βαρυφορτωμένες βιβλιοθήκες, πλαστικά καθίσματα και αφίσες κολλημένες στους τοίχους, είναι παρελθόν.

Οι προτάσεις του Westin είναι συγχρόνως φιλικές προς το περιβάλλον και ωφέλιμες για τα παιδιά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι είναι ανακυκλωμένα και με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα ενώ ενθαρρύνεται ζωηρά η επαφή με το φυσικό φως και οι δραστηριότητες στο ύπαιθρο.

westin2
Για τα φετινά ανοιξιάτικα τριήμερα:

The Family Experience : τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, 11-14 Μαρτίου και
The Wellness Experience: τριήμερο 25ης Μαρτίου, 24-27 Μαρτίου

Aναζητήστε τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino που περιλαμβάνουν 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά, 1 δείπνο δωρεάν για τους ενήλικες και με έκπτωση 50% για τα παιδιά και check-out έως τις 6:00 μ.μ., δωρεάν πρόσβαση στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με τη θερμαινόμενη πισίνα αλλά και μαθήματα Yoga, Pilates και Aqua Aerobics. Επωφεληθείτε ακόμη από την πρόσβαση, ειδικά για τα 2 τριήμερα, σε ειδικά πακέτα περιποιήσεων στο φημισμένο Anazoe Spa. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Westin Family:
www.westin.com/family
#WonderAwaits

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style