White Party στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

nikre2

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli εγκαινιάζει τη φετινή σαιζόν με το παγκοσμίως δημοφιλές White Party και με μία σειρά θεματικών εκδηλώσεων που έπονται.

Ο θεσμός της διεθνούς αλυσίδας Nikki Beach, εγκαινιάστηκε το 2003 όταν η γαζέλα της πασαρέλας και τοπ μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο St. Tropez, φορώντας μία κατάλευκη και εντυπωσιακή τουαλέτα.

Προσκεκλημένοι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι μουσικοί παραγωγοί Feder και Teemid έρχονται να ταξιδέψουν και να παρασύρουν τους επισκέπτες του Beach Club στους χορευτικούς ρυθμούς της house μουσικής, ενώ η Mademoiselle Sabah και ο Alex Nohra, θα μεταφέρουν στην Ελληνική Ριβιέρα τα vibes του Nikki Beach St.Tropez και Nikki Beach Dubai αντίστοιχα. To show θα συμπληρώσουν χορευτές, entertainers, μουσικοί, καθώς και εντυπωσιακά fire και lightshows, που θα πλαισιώσουν θεματικά το πάρτυ απογειώνοντας το κέφι.

Οι εντυπωσιακές χορεύτριες θα μαγνητίσουν τα βλέμματα καθώς ο DUKAS, υπογράφει την εμφάνιση τους με τα “Αqua Deville” Cut-Out Βooties, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το White Party του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, ενώ η ultra-premium Elit by Stolichnaya υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πιστούς και απαιτητικούς φίλους της βότκας.

nikre1

Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις αφού το πρόγραμμα των φετινών events περιλαμβάνει μια σειρά από θεματικά party όπως «What Women Want», «The Roaring 20’s», «The Magic Party», «The Yacht Party», «Amazing Sunday Brunches», ενώ το τέλος της θερινής σαιζόν σηματοδοτείται -όπως σε όλα τα Nikki Beach παγκοσμίως- από το Red Party στις 10 Οκτωβρίου.

Εκτός όμως από τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι και οι γαστρονομικές προτάσεις του Resort Executive Chef, Γιώργου Γάτσια. Το Café Nikki, προτείνει φέτος νέο εμπλουτισμένο μενού που διατηρεί της επιρροές της Μεσογείου χρωματίζοντάς το με fusion πινελιές.

Προτάσεις όπως το New Style Ceviche με λαβράκι και scallops, και το Seafood Greek Style Rissoto en cocotte με κριθαράκι, αστακό, μύδια και γαρίδες, θα φέρουν το βυθό στο πιάτο σας, ενώ η ενναλακτική σούπα αγγουριού – Chilled Greek Style Gazpacho - με φέτα και passion fruit και η Beef Tagliata από Picanha sous vide με πουρέ καρότο, θα διεγείρουν την όραση, την όσφρηση και τη γεύση σας. Τη θέση τους στο μενού διατηρούν πάντα το Sushi και οι PanAsian προτάσεις, πιστά στο concept της Nikki Beach.

nikbeac1

 

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας, η πλειονότητα των προϊόντων προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, ενώ έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες και τα φρέσκα υλικά.

Ξεκινώντας στα «λευκά» και κλείνοντας στα «κόκκινα» το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Ελληνική Ριβιέρα.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style