• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα

Η σύγχρονη πολυτέλεια, η minimal αισθητική και η ελληνική φιλοξενία, συνδυάζονται με την αυθεντικότητα και το DNA του Range Rover brand.

Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη 18 Απριλίου και την Παρασκευή 19 Απριλίου, για να υποδεχθεί τους λάτρεις του Range Rover.

Εκλεκτοί καλεσμένοι και σημαντικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων media ομίλων της χώρας, ύστερα από πρόσκληση του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος, επίσημου εισαγωγέα της Range Rover στην Ελλάδα, βίωσαν την αυθεντική modern luxury εμπειρία του βρετανικού brand.

Range Rover House 2024 1

Σε μια όαση χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis, οι εκλεκτοί καλεσμένοι γεύτηκαν την πολυτέλεια στον ύψιστο βαθμό. Τρία διαφορετικά masterclass, Fine Watches, Fine Jewelry και Champagne, σχεδιασμένo το καθένα αποκλειστικά για να μυήσει το κοινό σε μυστικά ανώτερων και αποκλειστικών εμπειριών.

Range Rover House 2024 10

 Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover, κ. Λεωνίδας Μισαλάκης μαζί με τον Διευθυντή της ONDECK Media & Events κ. Γεράσιμο Γερολυμάτο.

Το Fine Watches Masterclass ξεδίπλωσε τα μυστικά της υψηλής ωρολογοποιίας Vacheron Constantin και IWC, δύο εμβληματικών brands, τα οποία στην Ελλάδα εκπροσωπούνται από τον οίκο Imanoglou. Το Champagne Masterclass ανέδειξε μοναδικούς συνδυασμούς γευσιγνωσίας, αποκαλύπτοντας τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η σαμπάνια Dom Perignon, ανάλογα με το έδεσμα που τη συνοδεύει, δημιουργώντας μια ολόκληρη μυσταγωγία απόλαυσης.

Range Rover House 2024 3

Το Fine Jewelry Masterclass ταξίδεψε τους προσκεκλημένους στον λαμπερό κόσμο των υψηλής αισθητικής κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων των οίκων Crivelli και Pomellato, αποκαλύπτοντας μυστικά για τις τεχνικές επιλογής και κοπής, καθώς και τον τρόπο κατασκευής των περίτεχνων χειροποίητων κομψοτεχνημάτων.

Range Rover House 2024 6

Η ιεροτελεστία ολοκληρώθηκε το ηλιοβασίλεμα με μια αποκλειστική εμπειρία γευσιγνωσίας στο signature EL BAR, με four course dinner menu ειδικά διαμορφωμένο για το Range Rover House και υπογεγραμμένο από τον βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin chef Paco Morales.

Range Rover House 2024 5

Η βραδιά επισφραγίστηκε με μια απολαυστική περιήγηση στα τελευταία μοντέλα του brand, που ήταν τοποθετημένα στο χώρο καθ’όλη τη διάρκεια. Πιο επιθυμητό από ποτέ το Range Rover SV, η κορωνίδα της μάρκας, με κορυφαίο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής μαζί με την ενσάρκωση της sport πολυτέλειας και τις απαράμιλλες επιδόσεις του Range Rover Sport και το πιο εκλεπτυσμένο και σαγηνευτικό Range Rover Velar.

Range Rover House 2024 7

Τα τρία μοντέλα ανέδειξαν για ακόμα μία φορά την υπεροχή του Range Rover brand, όχι μόνο από πλευράς ποιότητας κατασκευής και σχεδίασης, αλλά και στην ικανότητα του να δημιουργεί έναν κόσμο πολυτέλειας και καινοτομίας, μετουσιώνοντας τις αξίες του.

  Range Rover House 2024 11