• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

#StaySafe: Οικογενειακά παιχνίδια της BMW για το σπίτι

Ακόμα και σε μια εποχή πανδημίας, όταν συνιστάται να μένει κανείς στο σπίτι, η BMW επιδιώκει να βρει λύσεις που προσφέρουν… χαρά.



Αυτή τη φορά, προφανώς όχι οδηγώντας τα μοντέλα της στο δρόμο αλλά ετοιμάζοντας διάφορες ιδέες και δραστηριότητες που σίγουρα θα διασκεδάσουν τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους φίλους της μάρκας, ακόμη και όταν βρίσκονται στο σπίτι.

Έτσι λοιπόν, απολαύστε οικογενειακές στιγμές και απασχολήσετε τα παιδιά, με δύο μοναδικά παιχνίδια: Το “The Big BMW Race” (για 2-4 παίκτες) κα το “Find the Pair” (για 2-8 παίκτες). Θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή, ψαλίδι και ζάρια.

Μένετε μόνοι σας; Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τέλος στη διασκέδαση. Μπορείτε να παίξετε το “The Big BMW Race” με φίλους μέσω βιντεοκλήσης, με την προϋπόθεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα ζάρι και μόνο ένα άτομο θα ελέγχει το ταμπλό του παιχνιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια της γερμανικής μάρκας θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.bmw.gr/el/fastlane/game-night-diy.html

BMW X3 M40i 2018 official a1000x667