• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Kia e-Niro: Βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο»

Το Kia e-Niro διακρίθηκε ως το «Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο» στα Global Mobi Awards 2019!



Πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στην Πορτογαλία και αναγνωρίζει τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της καθαρής κινητικότητας στη χώρα της Ιβηρικής. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, ειδικούς στην κινητικότητα και στις μεταφορές και σχετικούς εκπροσώπους διαφόρων εταιρειών και ενώσεων.

Οι ετήσιες βραβεύσεις αφορούν σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές, των οργανισμών και πρωτοβουλιών αστικής κινητικότητας, καθώς και των προηγμένων τεχνολογιών γύρω από την «πράσινη» κινητικότητα.

«Αυτή η βράβευση αποτελεί μια σαφή αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει το αυτοκίνητο, καθώς η Kia συνεχίζει να προωθεί τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη. Το πλήρως ηλεκτρικό crossover ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη αυτονομία του, τις επιδόσεις του στο δρόμο και τον άψογο συνδυασμό σχεδιασμού/πρακτικότητας και αυτή η βράβευση αποδεικνύει την πρόοδο της Kia στα οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων», δήλωσε ο João Seabra, Γενικός Διευθυντής της Kia Motors Πορτογαλίας.

Kia e Niro 2019 a1000x667

Kia e-Niro – Μηδενικές εκπομπές ρύπων με έως 455 km αυτονομίας
Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Kia, το e-Niro, προσφέρει αυτονομία έως 455 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση και έως 615 χιλιόμετρα ηλεκτροκίνησης στην πόλη. Διατίθεται ήδη σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης προσφέροντας τη μεγαλύτερη αυτονομία από τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ακόμη από αρκετά συμβατικά βενζινοκίνητα. Συνοδεύεται με 7ετή εγγύηση των 150.000 χιλιομέτρων της Kia, η οποία καλύπτει τόσο την μπαταρία όσο και τον ηλεκτροκινητήρα.

Ανάλογα με την αγορά, το e-Niro προσφέρεται με την μεγάλη μπαταρία λιθίου- ιόντων πολυμερών χωρητικότητας 64 kWh, καθώς και με την μικρότερη των 39,2 kWh που διασφαλίζει αυτονομία έως 289 χιλιόμετρα. Σε ταχυφορτιστή 100 kW απαιτούνται μόλις 42 λεπτά ώστε η μπαταρία των 64 kWh του e-Niro να φορτίσει από το 20% έως το 80% του περιεχομένου της.

Kia e Niro 2019 c1000x667