• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Ένα Ford Puma στο «The Mall Athens»

Το νέο, ήπια υβριδικό και στιλάτο Ford Puma ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του στο «The Mall Athens»!



Έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου μπορείτε να το δείτε από κοντά και να ανακαλύψετε ιδοίς όμμασι τις μεταφορικές και αποθηκευτικές του ικανότητες.

Με το ελκυστικό του στιλ να συνδυάζεται υποδειγματικά με την πρακτικότητα ενός κόμπακτ crossover αυτοκινήτου, το νέο Ford Puma έρχεται να υποστηρίξει τις πλέον καινοτόμες προτάσεις αποθήκευσης της κατηγορίας των Β-SUVs προσφέροντας όχι μόνο κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία, αλλά και το καινοτόμο και έξυπνο MegaBox.

Πρόκειται για μία ευφυή λύση που προσφέρει 90 επιπλέον λίτρα, βρίσκεται στο δάπεδο του χώρου αποσκευών και βοηθά στην πολυμορφικότητα της διαμόρφωσης του, επιτρέποντας ακόμα και την μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο ύψος. Επιπλέον είναι επενδεδυμένη με αδιάβροχο υλικό και ιδανική για την αποθήκευση βρώμικων ή βρεγμένων αντικειμένων καθώς μπορεί να πλυθεί και στη συνέχεια το συσσωρευμένο νερό να αποστραγγιστεί από την ειδική οπή που βρίσκεται στο κάτω μέρος!

Άραγε, πόσες βαλίτσες μπορούν να χωρέσουν στο πορτ μπαγκάζ του νέου Ford Puma; Ανακαλύψτε στον 2ο όροφο του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, έως και τις 15/2!

Ford Puma the mall b1000x667