• web charter 02
  • web charter 03
  • web charter 01
  • web charter 04

Το Peugeot 2008 αναδείχθηκε «Καλύτερο Εταιρικό SUV»

Το νέο Peugeot 2008 έρχεται να ανακατέψει την τράπουλα στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των Compact SUV και έρχεται με… αξιώσεις.



Ήδη το γαλλικό μοντέλο έχει κερδίσει διακρίσεις και η τελευταία αφορούσε αυτή του «Καλύτερου Εταιρικού SUV». Η εκδήλωση ανάδειξης των βραβείων «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς»  πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία του ΚΕΜ.

Το γαλλικό μοντέλο επικράτησε των άλλων πέντε υποψηφίων μοντέλων με συνολικά 42 πόντους, αφήνοντας τον δεύτερο πίσω με πολύ μεγάλη διαφορά.  

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μια επιτροπή 11 δημοσιογράφων. Οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε οκτώ μοντέλα / νικητές μέσα από ένα σύνολο 54 οχημάτων που επιλέχθηκαν αρχικά για τις καινοτομίες τους αλλά και γιατί πληρούσαν κριτήρια που αφορούν οχήματα για εταιρικούς πελάτες.

PEUGEOT 2008 b1000x667

Ο διευθυντής εταιρικών πωλήσεων της PSA Γαλλίας, Hugues de Laage, είπε σχετικά: «Είμαι πολύ υπερήφανος  για αυτό το βραβείο, καθώς το νέο Peugeot 2008 μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά και ήδη λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για την θέση του στην κατηγορία B-SUV. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ του ενώ προσφέρει  την «ελευθερία της επιλογής» στους διαχειριστές πάρκων των εταιριών μεταξύ τριών τύπων κινητήρα: ηλεκτρικό, κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου».