Πλεύση Αγάπης / Sail for love. Φιλανθρωπικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας

sailfor love1

Την Κυριακή 10 Απριλίου ετοιμάζουμε τα σκάφη μας και τρέχουμε για καλό σκοπό. Η 1η Φιλανθρωπική εκδήλωση επαγγελματιών του yachting είναι γεγονός και θα εκκινήσει από το Καλαμάκι με πορεία τις Φλέβες και τερματισμό πίσω στο Καλαμάκι.

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών από το χώρο της θαλάσσιας αναψυχής (Chartering) η Πλεύση Αγάπης είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα κατατεθούν στην ΦΛΟΓΑ. Στόχος της Πλεύσης Αγάπης είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συγκεντρώσει πόρους για την ΦΛΟΓΑ ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από Νεοπλασματική ασθένεια.
Η διαδρομή του αγώνα θα είναι Καλαμάκι-Φλέβες-Καλαμάκι και είναι ανοικτός σε όλους τους φίλους της θάλασσας, σε εταιρείες, ιδιώτες και σε όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής ανά σκάφος είναι 100 Euro, ποσό το οποίο κατατίθεται απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό της ΦΛΟΓΑ. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και θα πρέπει να αποστέλλεται έγκαιρα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η κα Ακριβή Βρυώνη, εκ των διοργανωτών και επικεφαλής της εταιρείας Alpha Victory, δήλωσε: «Η αποστολή μας είναι να ενθαρρύνουμε εταιρίες στον χώρο του γιώτινγκ, ιδιοκτήτες ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς και όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα να συμμετάσχουν στον αγώνα για να ενισχυθούν ευπαθείς ομάδες. Σήμερα περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη υποστήριξης και δραστηριοποίησης. Είναι βαθειά ικανοποίηση που οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα. Είναι επίσης χαρά μας το γεγονός οτι η ιστιοπλοΐα που όλοι αγαπάμε θα μπορέσει πρακτικά να συνδράμει και να βοηθήσει τα παιδιά της Φλόγας. Ειναι η φλόγα της αλληλεγγύης που πρέπει να κρατάμε αναμμένη. Ευχαριστώ όλες τις εταιρείες για τη συμμετοχή και προσκαλώ όλους όσους θέλουν να πλεύσουμε για την Αγάπη».

Ημερομηνία : Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 10:00
Διαδρομή: Καλαμάκι-Φλέβες-Καλαμάκι

Info
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | mob +30 6936900042

Το Skipper ONDECK επικροτεί την προσπάθεια και θα συμμετάσχει με την ομάδα Furuno.ONDECK Sailing 

  sailfor love


 Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Rodos Cup 4th Day

Rodos Cup - Ημέρα 4η

Μια διαφορετική από τις υπόλοιπες, ιστιοπλοϊκή ημέρα, ήταν η τέταρτη προγραμματισμένη ιστιοδρομία του “Rodos Cup...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Artemide nees kainotomes dimiourgies

Artemide: Παρουσιάζει τις …

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Artemide σχεδιάζει και παράγει...

Style