OMEGA: Έρωτας με τα Νέα ρολόγια Mini Trésor

omega erotas me ta nea mini tresor

Λίγο πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η OMEGA αποκαλύπτει τη νέα της σειρά με τα απαστράπτοντα ρολόγια Mini Trésor. Αυτή η ρομαντική επιλογή προσφέρει πέντε ιδιαίτερα μοντέλα, το καθένα φτιαγμένο με τα δικά του χαρακτηριστικά χρώματα και έναν ιδιαίτερο συνδυασμό πολυτελών υλικών.

omega valentines tresor 1

Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε ένα από τα νέα ρολόγια Mini Trésor συνοδεύεται από ένα μοναδικό λουράκι, με ένα σαγηνευτικό μοτίβο που το κάνει να ξεχωρίζει. Για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και γεμάτο νόημα δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα ρολόγια της σειράς Mini Trésor είναι η τέλεια επιλογή.

omega valentines tresor 2

Τα Mini Trésor είναι μία από τις αγαπημένες σειρές της γυναικείας συλλογής της OMEGA. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, το μικρό τους μέγεθος 26 mm προσφέρει διακριτική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση στον καρπό, ωστόσο η επένδυση από διαμάντια και οι χαρακτηριστικοί λατινικοί αριθμοί προσδίδουν σε κάθε σχέδιο μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Επίσης, ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα ρολόγια είναι το πίσω μέρος της κάσας με καθρέφτη όπου υπάρχει το μοτίβο «Her Time» και η κορώνα στη θέση 3, χαραγμένη με ένα λουλούδι OMEGA σε κόκκινο υβριδικό κεραμικό υλικό και διακοσμημένη με ένα διαμάντι.

omega valentines tresor 3

Για να προσθέσει ακόμα πιο ιδιαίτερο στυλ σε αυτά τα ρολόγια ως επιλογή για δώρο, η OMEGA συνδύασε καθένα από αυτά με ένα μπρασελέ από τη συλλογή κοσμημάτων της επωνυμίας. Από σχέδια λουλουδιών μέχρι μοτίβα με αστέρια, αυτά τα γοητευτικά αξεσουάρ από ανάμεικτα υλικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν το απόλυτο τελικό φινίρισμα των ρολογιών αυτών.

omega valentines tresor 4

omega valentines tresor 5

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style