Tudor: Επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

tudor epistrefei ston mixanokinito athlitismo

Ως επίσημος χρονομέτρης ενώνει τις δυνάμεις της με τη νέα ομάδα της Formula 1 Visa Cash App RB.

Η TUDOR έχει μια μακρόχρονη ιστορία στις πίστες αγώνων ταχύτητας. Η TUDOR στήριξε νικήτριες ομάδες την χρυσή εποχή των αγώνων ταχύτητας, όπως την TUDOR Watch Racing Team στα τέλη της δεκαετίας του 60 και το πρόσφατο Πρωτάθλημα IMSA TUDOR United Sports Car.

Η νέα Visa Cash App RB είναι μια νέα ομάδα με ένδοξη προϊστορία και απαρτίζεται από τον έμπειρο νικητή αγώνων Formula 1, Daniel Ricciardo και τον νεαρό Yuki Tsunoda. Η νέα ομάδα, ριζικά ανανεωμένη από την διοίκηση μέχρι και όλη τη τεχνική και μηχανική υποστήριξη, φέρνει τα νέα χρώματά της με την σήμανση της TUDOR και στις στολές των οδηγών της και στόχο έχει την κατάκτηση νέων δυναμικών επιδόσεων και αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Με πάνω από 350 αγωνιστικές εκκινήσεις στο ιστορικό της, η Ιταλική ομάδα Formula 1 της Red Bull, η Scuderia Toro Rosso, ήταν εξ αρχής, από το 2006, μια από τις σημαντικές ανταγωνιστικές ομάδες. Υπήρξε φυτώριο για νέους οδηγούς που αργότερα διέπρεψαν στο στίβο της Formula 1. Οι επιτυχίες συνεχιστήκαν και μετά το 2020, με την νέα της ονομασία Alpha Tauri κερδίζοντας το Ιταλικό Grand Prix στη πρώτη της σεζόν. Τώρα το 2024, με την νέα της αναγεννημένη εικόνα, η Visa Cash App RB σκοπό έχει να συνεχίσει την ανταγωνιστική της πορεία κατακτώντας νέες επιτυχίες.

TUDOR TIME KEEPER LOGO

H TUDOR γεννήθηκε για ένα σκοπό, να επιδιώκει το ακατόρθωτο. Η νέα συνεργασία της είναι η απόλυτη έκφραση τoυ πρωτοποριακού πνεύματος «Born to Dare» . Υποστηρίζει την ομάδα που διαθέτει το ίδιο ήθος και το πνεύμα πρωτοπορίας με την TUDOR.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style