Odera Tinos: Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο

Odera Tinos anoikgei to proto polyteles ksenodoxeio

Τον Μάιο του 2024 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το Odera Tinos, μια νέα πρόταση πολυτέλειας και κομψότητας, που πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της φιλοξενίας στο νησί της Τήνου.

Odera Tinos Lounge Area

Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, δίπλα στην παραλία Βουρνή και πλαισιωμένο από το απόλυτο κυκλαδίτικο σκηνικό, το Odera δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, είναι η ενσάρκωση της ουσίας της Τήνου. Το resort, το οποίο αναπτύσσεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ., προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας και αποτελεί το τελευταίο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys σε συνεργασία με την TConstructions.

Odera Tinos Odera Residence

Η απόλυτη αρμονία της κυκλαδίτικης φιλοξενίας
Προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν την απόλυτη γαλήνη, o εσωτερικός σχεδιασμός του resort, η επίπλωση και η διακόσμηση φέρουν την υπογραφή του Studio Bonarchi και αντλούν έμπνευση από την παράδοση του νησιού διατηρώντας μια ξεχωριστή αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η αρχιτεκτονική του Odera, έμπνευση του Πάνου Νικολαΐδη της TConstructions, ενσαρκώνει άψογα την πολυτέλεια μέσα από τη λιτότητα σε κάθε λεπτομέρεια, με ρίζες στην τοπική αισθητική της Τήνου. Το resort διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα που αναδεικνύουν μια σύγχρονη οπτική αλλά και τη γοητευτική κληρονομιά του νησιού. Από την κομψή σουίτα Elite Suite Private Pool μέχρι την άνετη Grand Two Bedroom Suite Private Pool (80 τ.μ.), ιδανική για οικογένειες, καθεμία προσφέρει ένα ξεχωριστό πολυτελές καταφύγιο. Η ουσία της Τήνου αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια του resort, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να απολαύσουν την ιδιωτικότητα και μια διακριτική κομψότητα σε κάθε έκφανσή του. Οι γήινοι τόνοι, τα φυσικά υλικά και οι σύγχρονες ανέσεις, δίνουν το έναυσμα για μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας. Το Odera διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars καθώς και ιδιωτική παραλία. Επίσης, προσφέρει κέντρο Spa & Wellness, γυμναστήριο, μπουτίκ, αίθουσα συνεδριάσεων, παρεκκλήσι και μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη. Το resort λειτουργεί από την Tresor Hospitality, μια από τις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Odera Tinos Beach Bar

Γαστρονομία στο Odera Tinos: Ένα ταξίδι που εξυψώνει τις αισθήσεις
Στο Odera Tinos, η γαστρονομία είναι μια απόλαυση που δημιουργεί απαράμιλλες αναμνήσεις. Με την υπογραφή του αναγνωρισμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου το Eos, το à la carte εστιατόριο του resort, εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τη θεότητα της αυγής και αδελφή του Ήλιου. Η γαστρονομική φιλοσοφία του στηρίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με αυθεντικές ελληνικές επιρροές συνδυασμένη με μια τηνιακή πινελιά, αντανακλώντας τη βαθιά σύνδεση με την κυκλαδίτικη παράδοση σε κάθε γεύση. Μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα οικεία και ευχάριστα μοναδική, αποτυπώνοντας μια απλότητα που σαγηνεύει.

Odera Tinos Odera Residence Exterior 1

Παράλληλα, το all day pool bar, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του resort, δελεάζει τους επισκέπτες με ελαφριές μεσογειακές και ελληνικές γευστικές επιλογές, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για cocktail parties, γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις. Για όσους αναζητούν μια παραθαλάσσια απόδραση, το beach bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με φόντο το κυκλαδίτικο μπλε.

Odera Tinos Reception

Ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας
Στο Spa του Odera Tinos, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, σε έναν χώρο αφιερωμένο στην αναζωογόνηση του πνεύματος και του σώματος. Τρεις αίθουσες θεραπείας για μασάζ, μία αίθουσα υδρογονοθεραπείας, ένα χαμάμ και μία εσωτερική πισίνα, δημιουργούν έναν μοναδικό προορισμό αρμονίας και ευεξίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξειδικευμένους προπονητές, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση σε όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική κατάσταση και την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ενώ ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ομορφιάς και επιλεγμένα προϊόντα τοπικής προέλευσης ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Odera Tinos Panoramic Junior Suite Sharing Pool

Στον αγαπημένο προορισμό των Κυκλάδων
Οι επισκέπτες του Odera Tinos καλούνται να ανακαλύψουν τον παλμό του νησιού μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ψάρεμα, συμμετοχή σε εργαστήρια μαρμαρογλυπτικής και πολλών ακόμα που θα τους μυήσουν στην “ψυχή” της Τήνου. Τα φημισμένα παραδοσιακά χωριά της Τήνου δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από τη γνωριμία με το νησί. Κάθε χωριό αφηγείται τη δική του ξεχωριστή ιστορία, απηχώντας το πλούσιο μωσαϊκό της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς του τόπου, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να γυρίσουν πίσω στον χρόνο και να απολαύσουν την αυθεντική ομορφιά αυτού του πανέμορφου κυκλαδίτικου προορισμού. Η αφοσιωμένη ομάδα του Odera, που αποτελείται κυρίως από μόνιμους κατοίκους του νησιού, επιφυλάσσει στους επισκέπτες ένα θερμό καλωσόρισμα ξεναγώντας τους σε αυτή τη μοναδική ανακάλυψη που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη τους.

Odera Tinos Spa

Το Odera Tinos είναι μια “συγχορδία” πολυτέλειας, πολιτισμού και βιωσιμότητας με στόχο να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στον καμβά της φιλοξενίας της Τήνου.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style