OMEGA Constellation Meteorite: Κάθε καντράν είναι μοναδικό

OMEGA Constellation Meteorite kathe kantran einai monadiko

Η συλλογή OMEGA Constellation αντλούσε πάντα την έμπνευσή της από την ακρίβεια των κινήσεων των αστεριών. Φέτος, το αστρικό θέμα παραμένει και κι εμπνέει μια νέα σειρά μοντέλων που διακρίνονται από τα καντράν τους, φτιαγμένα από μετεωρίτη.

Ο μετεωρίτης Muonionalusta είναι πιθανότατα ο παλαιότερος μετεωρίτης που γνωρίζουμε στη Γη, πάνω από 4,5 δισεκατομμυρίων ετών. Χάρη στο φυσικό σχέδιο που βρέθηκε μέσα σε αυτό το αρχαίο διαστημικό υλικό, κάθε κομμάτι του είναι μοναδικό. Για τους πελάτης της OMEGA, αυτό μεταφράζεται στο ότι ποτέ, κανένα καντράν δε θα μοιάζει με κάποιο άλλο. Το ρολόι της επιλογής του καθενός μας θα αποκαλύπτει κι ένα κομμάτι της ιδιαιτερότητάς μας.

OMEGA Constellation Meteorite ondeck 1

Και για να ενισχυθεί επιπλέον η εμφάνιση των ρολογιών αυτών, η OMEGA επιστράτευσε τις πιο εξελιγμένες της χρωματικές τεχνικές της. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση δημιούργησε εν τέλει, μια μεγάλη ποικιλία ελκυστικών επιλογών.

Η πλήρης συλλογή, περιλαμβάνει 20 μοντέλα, πέντε επιλογές από κάθε κατηγορία μεγέθους.

OMEGA Constellation Meteorite ondeck 2

41 mm Co-Axial Master Chronometer: Περιλαμβάνει ένα μοντέλο από ατσάλι με μαύρη κεραμική στεφάνη. Το καντράν από μετεωρίτη έχει χρώμα ροδί-γκρι έχει φτιαχτεί με τη διαδικασία γαλβανισμού και παράλληλα διαθέτει δείκτες, ενδείξεις και το αστέρι Constellation από μαύρο PVD που κάνουν αντίθεση.

OMEGA Constellation Meteorite ondeck 3

29 mm Co-Axial Master Chronometer: Περιλαμβάνεται ένα δίχρωμο μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18Κ. Εδώ το καντράν μετεωρίτη έχει μια επιπλέον επεξεργασία με απόχρωση από PVD χρυσό Moonshine™ που εκπέμπει μια συγκλονιστική λάμψη η οποία συμπληρώνεται από τις ενδείξεις ώρας με διαμάντια και τη διαμαντένια στεφάνη.

OMEGA Constellation Meteorite ondeck 6

28 mm selection: Περιλαμβάνει ένα μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλια και χρυσό Sedna™ 18Κ. Το καντράν από μετεωρίτη έχει επεξεργαστεί για να έχει το μπλε του πάγου χρώμα και διαμαντένιες ενδείξεις ώρας ενώ ένα το σήμα του Αστεροσκοπείου κοσμεί το καπάκι της πίσω όψης του.

OMEGA Constellation Meteorite ondeck 7

25 mm selection: Περιλαμβάνει ένα δίχρωμο μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18K. Μαζί με το σήμα του Αστεροσκοπείου στην πίσω όψη, έχουν χρησιμοποιηθεί διαμάντια για τη στεφάνη και τις ενδείξεις των ωρών, ενώ στο καντράν από μετεωρίτη έχει δοθεί χρώμα λιλά.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style